Contact

Service

Beheer uw service aanvragen en analyseer het serviceniveau

Service met SAP Business One

Wanneer diensten aan klanten verleend worden wilt u deze op een formele manier volgen. De service kan gebaseerd zijn op bepaalde items, serienummers of in het algemeen op klantniveau.

De functies voor servicebeheer ondersteunen serviceafdelingen bij serviceactiviteiten, servicecontractbeheer, serviceplanning, het bijhouden van interacties met klanten en klantondersteuning.

Door gebruik te maken van de service functionaliteiten kunt u ook rapporten uitdraaien met betrekking tot open service-aanvragen, de responstijd en nog veel meer. Hiermee kan het totale serviceniveau en die van de werknemers geanalyseerd en geëvalueerd worden.

Functies

  • Service contracten: Door gebruik te maken van servicecontracten kunt u een ondersteunings- of garantiecontract maken voor artikelen of services die aan een klant zijn verkocht. Het contract omvat gegevens zoals de begin- en einddatum en de specifieke voorwaarden, waaronder de gegarandeerde respons- of probleemoplossingstijden.
  • Klantequipmentkaarten: Klantequipmentkaarten geven u gedetailleerde informatie over een artikel dat aan een klant is verkocht, zoals het serienummer van de fabrikant, het eigen gedefinieerde serienummer voor vervanging en de historie voor wat betreft de serviceaanvraag. Daarnaast kunt u de servicecontracten weergeven die aan het artikel zijn toegewezen.
  • Service aanvragen: Gevraagde service door uw klanten kan bewaakt worden door een serviceaanvraag te doen. In deze serviceaanvraag wordt de klantequipmentkaart opgenomen, de prioriteit, de tijd waarop de aanvraag binnen kwam en gesloten werd, wie de aanvraag behandeld heeft en de tijd die nodig was om het probleem op te lossen. Voor eventuele opvolging kan een activiteit gekoppeld worden en de gegeven oplossing kan vastgelegd worden inclusief eventueel gemaakte kosten.
Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.