Contact

Werken in de cloud

Lagere IT-kosten, hogere beschikbaarheid

Zijn de hoge kosten van een eigen ict-infrastructuur u een doorn in het oog? Wilt u een hogere beschikbaarheid van uw erp-software of heeft u simpelweg niet de juiste ict-kennis en -capaciteit in huis? Met onze oplossingen voor werken in de cloud kunt flexibel ondernemen zonder omkijken naar uw ict.

ICT uitbesteden?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om ict-verzieningen buiten de eigen bedrijfsmuren te faciliteren. Zij willen zich richten op hun corebusiness en hun mensen zoveel mogelijk inzetten voor innovatie en groei van het bedrijf. De mate waarin zij hun ict bij een externe partner onderbrengen, verschilt per bedrijf en hangt af van zowel rationele als gevoelsmatige drijfveren. De volgende vragen komen steevast boven drijven:

  • Zijn mijn gegevens buiten de organisatie wel veilig?
  • Kan ik altijd en overal bij mijn gegevens?
  • Wat is het verschil tussen cloud en hosting?
  • Hoe snel en schaalbaar is de externe ict-omgeving?
  • Wat zijn de eenmalige, maandelijkse en jaarlijkse kosten?
  • Kan ik naast mijn erp-systeem ook andere softwareoplossingen uitbesteden?

Voordelen van werken in de cloud

Door te werken in de cloud, heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfssoftware. Bovendien hoeft u niet te investeren in servers en andere hard- en software. Ook weet u zich verzekerd van een optimale beschikbaarheid van uw bedrijfssysteem en veilige, betrouwbare opslag van uw data. Zaken als installatie, back-ups en updates van de software worden voor u geregeld, evenals het technisch beheer voor een optimale snelheid en gegarandeerde beschikbaarheid. En dit alles voor één overzichtelijk maandbedrag voor werken in de cloud, zonder onverwachte kosten.

Eén geïntegreerd IT-platform

Bij AGION geloven we dat bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk geïntegreerd moeten zijn, ook bij werken in de cloud. Dit kan met één flexibel en efficiënt IT-platform waar al uw bedrijfsprocessen bij elkaar komen, zoals Verkoop, Inkoop, CRM, Voorraad, Productie, Service en Administratie. Door deze te koppelen met een set van handige rapportagetools en waar gewenst met specifieke oplossingen en apps, heeft u altijd en overal grip op uw processen en actueel inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat.

Vergroot uw toegevoegde waarde!

Met werken in de cloud kiest u voor focus op uw bedrijfsvoering en kunt u uw kosten kosten. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid over van de continuïteit van uw ict-omgeving – gegarandeerd!

Wij bieden

SAP BUSINESS ONE CLOUD-HOSTING

Wilt u de hoge kosten van een eigen ict-Infrastructuur reduceren? De beschikbaarheid van SAP Business One verhogen of heeft u simpelweg niet de juiste ict-kennis in huis? Maak dan kennis met SAP Business One Cloud-Hosting: het online platform van AGION waarmee u flexibel kunt ondernemen.

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.