Contact

Mparts in RTL 7-programma ‘Doe Maar Duurzaam’

Onze klant Mparts gaf op 13 mei jl. op RTL 7 een inkijkje in hoe de technische groothandel uit Lisse voorop loopt op gebied van duurzaam ondernemen. In het programma Doe Maar Duurzaam kon de kijker meekijken op de werkvloer van het handelsbedrijf. Zo demonstreerde Mparts de recent geïntroduceerde FillPak SL-machine van Ranpak, waarmee verpakkingsdozen met gerecycled papier snel kunnen worden opgevuld. Voor deze machine heeft Mparts een innovatieve, ergonomische hoogteverstelling ontwikkeld.

Kijk het fragment terug

In onderstaande video ziet u het betreffende fragment uit het TV-programma van RTL 7, waarin onder andere directeur Stefan van der Beek uitlegt hoe Mparts invulling geeft aan het onderwerp duurzaam ondernemen.

SAP Business One

Vernieuwend is ook de automatisering van Mparts. De oplettende kijker heeft in het filmpje kunnen zien dat Mparts werkt met SAP Business One als ERP-systeem, waarmee alle administratieve processen worden ondersteund. Begin dit jaar heeft AGION het artikelbestand van ruim 30.000 artikelen gekoppeld met de (door ons zusterbedrijf Epartment) vernieuwde B2B-webshop van Mparts. Via de door AGION gestandaardiseerde Magento-koppeling wordt het actuele aanbod automatisch in de webshop getoond, inclusief alle specificaties en technische tekeningen.

Indien gewenst kan de klant in de webshop artikelgegevens downloaden als PDF-bestand en kan met een druk op de knop automatisch een complete productcatalogus in PDF worden gegenereerd. Na inloggen zijn direct de klantspecifieke prijzen en kortingsgroepen zichtbaar. “Door de koppeling met onze B2B-webshop hebben we de dienstverlening naar onze klanten verder kunnen verbeteren en kunnen we op kantoor efficiënter werken”, aldus Van der Beek.

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie over onze standaard webshopkoppeling voor Magento en SAP Business One. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.