Contact

SAP bekroont AGION voor innovatie

AGION kreeg tijdens de SAP Award-uitreikingen in Barcelona de Innovatie Award uitgereikt. Eerder dit jaar was de IT-partner al finalist voor de benoeming van Beste SAP Partner van Nederland en Best New Names Award.

Succesvolle focus op SAP-innovaties

De SAP Award voor “Best Performance Innovation 2017” kreeg AGION toegekend vanwege haar succesvolle focus op nieuwe SAP-technologie, zoals cloud en HANA.

Directeur van AGION, Jan-Mark Rosman: ‘Deze Innovatie Award zien we als een mooie erkenning van onze inzet om softwareoplossingen door te ontwikkelen op basis van HANA, bijvoorbeeld op gebied van e-commerce en WMS. We danken SAP voor de waardering. Ook in 2018 en verder zullen we bewezen innovaties van SAP op de voet blijven volgen en vertalen naar oplossingen waarmee we vooruitstrevende organisaties verder kunnen helpen.”

Over AGION

AGION is “SAP Gold Partner” en gespecialiseerd in het ERP-systeem SAP Business One. SAP Nederland heeft het bedrijf eerder al uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner van Nederland. Vanuit de vestigingen in Rijssen en Amsterdam bedient AGION ambitieuze groothandels, webshops, productie- en servicegerichte mkb-bedrijven in Nederland met 10 tot meer dan 200 gebruikers.

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.