Contact

Klantendag ’18: “SAP Business One Next-Generation”

Op 7 juni 2018 houden we de AGION Klantendag’18! Met als thema “SAP Business One Next-Generation” praten we u in één ochtend helemaal bij over IT-trends in de markt, nieuws over SAP Business One, ontwikkelingen binnen AGION en slimme oplossingen om bedrijfsprocessen nog verder te stroomlijnen. Kortom, voor u als klant een must om aanwezig te zijn! De klantendag vindt plaats op donderdag 7 juni van 9:00 tot 13:00 uur in Apeldoorn (zie onder).

Meld u aan

Nieuwe ontwikkelingen

De klantendag is de ideale gelegenheid voor u om nieuwe informatie over SAP Business One en gerelateerde oplossingen te verkrijgen. Ook stellen we u graag het ‘nieuwe AGION’ voor, dat sinds de samengang met InnoBalance qua organisatie en processen verder vorm heeft gekregen. Tijdens de klantendag staan we met ruim 15 collega’s klaar om u een warm welkom te heten, uitgebreid bij te praten en eventuele vragen te beantwoorden. Ook zal er een afvaardiging van SAP Nederland aanwezig zijn, evenals diverse partners van AGION.

SAP Business One Next-Generation

De ontwikkelingen rondom SAP Business One volgen elkaar snel op. Denk aan de transitie van SQL naar HANA en van on-premise naar cloud-hosting. De mogelijkheden op gebied van business analytics, machine learning en Internet of Things ontwikkelen zich in rap tempo. Bovendien neemt SAP Business One bij bedrijven steeds meer de plek in van IT-platform: één centrale plek in de backoffice waar gegevens worden beheerd en waar bedrijfsprocessen proactief worden aangestuurd. Hieraan kunnen specifieke oplossingen als verlengstuk worden toegevoegd en geïntegreerd, bijvoorbeeld voor magazijnbeheer of e-commerce. Onder het thema “SAP Business One Next-Generation” komen deze onderwerpen uitgebreid terug in het programma.

Programma

Om 9:00 uur zal de AGION Klantendag’18 van start gaan met een plenaire sessie, waarin onder andere de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het MKB aan bod komen, evenals de aankomende AVG-privacywetgeving en SAP Business One versie 9.3. De plenaire sessie wordt opgevolgd door 3 parallelsessies waarin in totaal 8 onderwerpen worden behandeld. Hieronder vindt u een overzicht van deze 8 onderwerpen waaruit u er dus 3 kunt kiezen.

Overzicht

08.30 – 09.00 uur: Inloop en ontvangst
09.00 – 10.15 uur: SAP Business One: trends & ontwikkelingen
10.15 – 11.00 uur: Parallelsessie 1
11.00 – 11.15 uur: korte pauze
11.15 – 12.00 uur: Parallelsessie 2
12.00 – 12.45 uur: Parallelsessie 3
12.45 – 13.45 uur: lunch / afsluiting

Parallelsessies

Tijdens de parallelsessies komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Standaard B2B-portal, webshops en koppelingen
  • AGION Cloud-Hosting
  • SAP Business One HANA
  • SAP Business One CRM & Dashboards
  • Voorraadbeheer met barcode-scanning
  • Excel Controller, rapportage en analysetool (SQL)
  • Elvy digitale factuurverwerking
  • Tips & tricks SAP Business One

Locatie en tijden

De AGION Klantendag’18 vindt op 7 juni plaats in Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Om 9:00 uur gaat het programma van start (inloop vanaf 8:30 uur), dat om 13:00 uur wordt afgesloten met een heerlijke lunch. U verlaat de klantendag met vele tips en ideeën over hoe u met SAP Business One uw resultaten kunt verbeteren. En mogelijk heeft u weer een aantal interessante contacten opgedaan!

Aanmelden

We zien u als gewaardeerde klant graag terug op onze klantendag. U kunt zich inschrijven via de aanmeldpagina. De toegang is gratis.

Meld u aan

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.