Contact

Save the date: AGION klantendag

Houd alvast plek vrij in uw agenda, want op donderdag 7 juni organiseren we de AGION Klantendag! Tijdens deze dag praten we onze klanten bij over de nieuwste ontwikkelingen in de markt, actuele thema’s zoals de privacy wetgeving en slimme oplossingen waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Verder komen de highlights van SAP Business One 9.3 naar voren, ontvangt u handige tips en trucs en is er na afloop tijd om te netwerken met andere klanten.

Inspirerende dag

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma van deze inspirerende en interactieve dag, exclusief voor onze relaties. Zo’n event wilt u niet missen, dus: save the date (7 juni)! 

Meer informatie

Binnenkort ontvangt u van ons meer informatie en kunt u zich aanmelden. Mocht u op dit moment al vragen hebben kunt u terecht bij Romy Lankheet via tel. 0548 – 364 674 of per e-mail: r.lankheet@agion.nl

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.