Contact

Succesvolle Webwinkel Vakdagen 2018

AGION kijkt terug op een succesvolle deelname aan de Webwinkel Vakdagen 2018 op 24 en 25 januari! De stand van AGION, die werd gedeeld met zusterbedrijven Epartment en AccountOne, stond in het teken van het integreren van e-commerce met erp-systemen. Zo konden bezoekers op de stand kennismaken met onze totaaloplossing voor e-commerce op basis van SAP Business One.

Standaard B2B-portal

De tijdens de beurs getoonde oplossingen waren met name interessant voor handelsbedrijven die online (meer) willen verkopen. Bezoekers toonden veel interesse in de mogelijkheden om een webshop of B2B-klantportal te integreren met SAP Business One. Zo demonstreerden we ons nieuwe standaard B2B-portal. Deze biedt naast de mogelijkheid om online te bestellen onder andere inzicht in actuele voorraden, klantspecifieke prijzen, orderstatussen en historische bestellingen.

Onze stand gemist?

Heeft u onze stand gemist? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

 

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.