Contact

Nieuwe website van AGION is live!

AGION heeft een nieuwe website! De website heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen, maar is ook inhoudelijk flink op de schop gegaan. Zo willen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter informeren over de vele mogelijkheden van SAP Business One en aanvullende oplossingen.

Oplossingsgerichte informatie

Bij het opzetten van de nieuwe website, die is gerealiseerd door ons zusterbedrijf Epartment, hebben we zoveel mogelijk willen denken vanuit de informatiebehoefte van onze websitebezoekers. Met de nieuwe site hopen we u mee te nemen in onze visie op de problemen en obstakels waar mkb-bedrijven vaak tegenaan lopen, en de oplossingen die wij daarvoor bieden. Hierbij is het erp-systeem SAP Business One altijd het uitgangspunt. Aanvullend hierop bieden we, met SAP geïntegreerde oplossingen, die bijdragen aan een zo doelmatig en efficiënt mogelijk bedrijfsproces.

Gebruiksvriendelijk

De nieuwe zoekfunctie en de contactbutton rechts op iedere webpagina dienen om de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Hiermee kunt u eenvoudig en snel de gewenste informatie vinden of aanvragen.

Tips

Komt u informatie niet tegen op een plek waar u deze zou verwachten? Mist u informatie of heeft u suggesties voor verbetering van de website? Wij horen het graag, zodat we de website verder kunnen verbeteren. Alle tips zijn welkom vai het e-mailadres contact@agion.nl. Alvast bedankt!

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.