Contact

Totaaloplossing e-commerce tijdens Webwinkel Vakdagen 2018

Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 24 en 25 januari 2018 presenteert AGION haar totaaloplossing voor e-commerce en erp-software, waarmee handelsgerichte bedrijven hun verkoopproces verregaand kunnen stroomlijnen en automatiseren. Door Magento-webshops en/of -klantportalen via onze webshopkoppeling te integreren met SAP Business One-bedrijfssoftware, kunt u uw online bezoekers altijd actuele en juiste verkoopinformatie tonen en online orders geautomatiseerd afhandelen in uw backoffice.

Gestandaardiseerd en bewezen

AGION heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het koppelen van webshops met SAP Business One, het complete en geïntegreerde erp-systeem voor het mkb. Onze gestandaardiseerde webshopkoppeling heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in de markt en is continu doorontwikkeld. Hierdoor weet u zich verzekerd van een snelle, stabiele en betrouwbare koppeling die zich snel laat implementeren en voortdurend wordt onderhouden door AGION.

Frontoffice en backoffice integreren

De Magento-SAP-koppeling maakt het mogelijk dat orders vanuit uw webshop of B2B-portal automatisch terechtkomen in uw erp-systeem voor de logistieke en financiële verwerking. Hiermee kunt u het orderverwerkingsproces in de backoffice verregaand automatiseren, waardoor deze efficiënter en sneller verloopt en fouten worden voorkomen. In de frontoffice blijft uw productassortiment en verkoopinformatie up-to-date zonder menselijke tussenkomst, waardoor uw klanten altijd beschikken over actuele en juiste informatie.

Bezoek ook hét e-commerce-event van het jaar!

De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce-event in de Benelux. Dé place-to-be dus als u op zoek bent naar mogelijkheden om uw online activiteiten efficiënter en doelmatiger in te richten. Ook de 12e editie kenmerkt zich door interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Laat u inspireren door verhalen van topsprekers en natuurlijk door de 250 e-commerce-leveranciers die zich op de beursvloer presenteren.

Stand 349 in Hal 7 (Jaarbeurs Utrecht)

U vindt AGION op stand 349 van Hal 7 van de Jaarbeurs Utrecht, tezamen met onze zusterbedrijven Epartment (Magento-specialist), AccountOne (Visma-partner) en SmartContracts (broker in goedkoop vervoer). De beurs is geopend op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 10:00 – 17:00 uur. U kunt zich gratis aanmelden via deze link.

Vrijblijvende afspraak

Redt u het niet om WWV18 te bezoeken, maar wilt u wel meer zien van onze webshopkoppelingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende (online) afspraak!

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.