Contact

Webinars: een terug- en vooruitblik

De afgelopen tijd heeft AGION via een aantal webinars diverse aan SAP Business One gerelateerde oplossingen in het voetlicht gezet. Het gaat om innovatieve oplossingen waarmee u uw werk nog efficiënter en beter kunt uitvoeren of kosten kunt besparen. Voor het gemak vindt u de opnames hieronder terug, die u op elk gewenst moment kunt terugkijken.

Webinar “Digitale factuurverwerking met Elvy”

Wilt u ook af van het tijdrovende en foutgevoelige verzamelen en handmatig inboeken van uw inkoopfacturen? Maak in dit webinar kennis met Elvy als oplossing voor het scannen en automatisch herkennen en fiatteren van inkomende facturen in combinatie met SAP Business One.

Kijk webinar nu terug

Webinar “Excel Controller, de rapportage- en analysetool”

ent u voor uw rapporten en analyses continu gegevens uit SAP Business One aan het exporteren en knippen en plakken in Excel? Tijdens het webinar ziet u hoe u met Excel Controller de benodigde draaitabellen en lijsten voor uw rapportages en analyses snel, eenvoudig en accuraat kunt genereren. Met data die realtime afkomstig zijn uit de database van SAP Business One.

Kijk webinar nu terug

Webinar “Cloud-Hosting voor SAP Business One”

Wilt u dat uw bedrijfssoftware sneller werkt en met een hogere beschikbaarheid? Of wilt u kosten besparen op uw ict-infrastructuur? Bekijk ons webinar “AGION Cloud-Hosting voor SAP Business One” en ontdek de mogelijkheden van shared en private cloud, integratie met applicaties van derden en meer.

Kijk webinar nu terug

Na de zomer kunt u de volgende webinars verwachten:

  • Transsmart-koppeling: uw vervoerders aansturen vanuit SAP Business One
  • Webportaal & SAP Business One: e-commerce geïntegreerd met uw backoffice
  • What’s new SAP Business One 9.3
  • Field Service met SAP Business One

Blijf op de hoogte van nieuwe webinars en ander nieuws van Agion via onze nieuwsbrief! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar r.lankheet@agion.nl.

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.