Contact

Succesvolle AGION kennisdagen

Elke maand organiseren wij kennisdagen die in het teken staan van kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding! Tijdens deze sessies worden onze consultants bijgepraat over onderwerpen als SAP HANA, Cloud-Hosting en Fieldservice zodat hun kennis up-to-date blijft.

Ontwikkeling medewerkers

Jan-Mark Rosman, directeur, legt uit: “De kwaliteit van onze medewerkers zien wij als bepalend voor ons succes en daarmee voor onze klanten. Daarom investeren we structureel in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers, waarbij individuele ontwikkeling centraal staat.”

— We investeren structureel in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers, waarbij individuele ontwikkeling centraal staat. — 

Spiegel voorhouden

Zo hebben we in mei van dit jaar een leuke en leerzame kennisdag gevolgd onder leiding van trainer Kees Lagerweij. Tijdens een interactieve dag bracht hij ons de fijne kneepjes van effectieve communicatie bij. Ook hield hij ons een spiegel voor bij veelvoorkomende praktijksituaties. Al met al zeer nuttige sessies waarmee wij zeker zullen doorgaan, met als doel om onze klanten ook in de toekomst premium dienstverlening te kunnen blijven bieden!

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.