Contact

AGION wint twee SAP Awards!

Beloning voor succesvolle advisering en realisatie

AGION, SAP Business One-reseller en SAP Gold Partner uit Rijssen en Amsterdam, heeft vorige week maar liefst twee SAP Partner Awards gewonnen. Tijdens de feestelijke Award-uitreiking van SAP Nederland ontving AGION de titel SAP Partner ‘Best New Names’. Kort daarvoor kreeg AGION in Berlijn al een internationale Award. De Awards zijn een beloning voor de succesvolle advisering, verkoop en realisatie van de bedrijfssoftware SAP Business One door de IT-dienstverlener, die diverse vacatures heeft uitstaan om de groei te kunnen opvangen.

Bekijk vacatures

Titels prolongeren

Met de gewonnen Awards prolongeert AGION de in 2015 gewonnen twee Best New Names Awards. Eerder ontving AGION ook al de Award voor Beste SAP Business One Partner van Nederland.

De Awards zijn een beloning voor de succesvolle advisering en realisatie van SAP Business One.

Jan-Mark Rosman, directeur van AGION, legt uit: “Door onze advisering hebben veel nieuwe bedrijven van zo’n 10 tot 100 gebruikers met succes de overstap naar SAP gemaakt. De gerealiseerde doelstellingen speelden een belangrijke rol in de toekenning van de Awards, evenals onze adoptie van SAP-innovaties zoals de HANA in-memory database technologie en Cloud-Hosting.”
Rosman vervolgt: “We zijn trots op deze nieuwe SAP Awards. Een enthousiast team met jarenlange ervaring in bedrijfssoftware gecombineerd met een uitstekend softwarepakket heeft dit alles mogelijk gemaakt. Het is voor ons een prachtige erkenning van de grote inspanningen die we als team de afgelopen jaren hebben geleverd.”

Ruim 10 jaar geleden behaalde AGION als snelste partner in Nederland de status van SAP Gold Partner, dat de hoogst haalbare status van SAP is. SAP-partners moeten constant aan strenge kwaliteitscriteria voldoen om deze status te bereiken en te behouden.

Vacatures

Om te blijven groeien is AGION op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals business consultants en technische (support)medewerkers.

Om de groei te kunnen opvangen, hebben we diverse vacatures uitstaan.

Rosman: “Onze bedrijfsactiviteiten worden gerealiseerd via een nauw samenspel van SAP-specialisten. AGION investeert continu in de ontwikkeling en certificering van haar mensen om te blijven voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria die horen bij onze SAP Gold-status. Als medewerker neem je die certificering, kennis en ervaring de rest van je werkzame leven mee.”

Hij vervolgt: “De Awards geven aan dat we op de goede weg zitten. AGION is al jarenlang een gezonde winstgevende organisatie met meerdere zusterbedrijven onder één dak, waaronder een specialist in gekoppelde SAP-webshops en een leverancier van logistieke oplossingen. Aan onze totaaloplossing en onze kennis is duidelijk behoefte, nu en in de toekomst. Voor onze medewerkers maakt dit alles het werken voor AGION afwisselend en uitdagend.”

Over AGION

IT-dienstverlener AGION is gespecialiseerd in het adviseren, inrichten en beheren van de administratieve/logistieke bedrijfssoftware SAP Business One. De software van marktleider SAP wordt met name toegepast door handelsbedrijven, webshops, productie- en servicegerichte organisaties, vaak inclusief koppelingen met webshops, leveranciers en vervoerders.

Over SAP Business One

SAP Business One is complete, volledig geïntegreerde mkb-bedrijfssoftware van marktleider SAP voor alle bedrijfsprocessen van mkb-bedrijven. Zaken als inkoop, verkoop, financiën, crm, voorraad en logistiek zijn volledig geïntegreerd met één gegevensbron. Dit bespaart gebruikers veel tijd en fouten, en biedt hen beter en sneller inzicht in hoe het bedrijf ervoor staat.

Bekijk vacatures

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.