Contact

Webinar (30-3): Excel Controller voor SAP Business One

Bent u voor uw rapporten en analyses ook continu gegevens uit SAP Business One aan het exporteren? Om deze vervolgens vanuit vele Excel-sheets weer te knippen, plakken en bewerken met gecompliceerde formules? Wij zien het dagelijks om ons heen.

Webinar Excel Controller

Wilt u méér analysemogelijkheden, of juist snel en eenvoudig standaardrapportages kunnen maken? Maak dan kennis met Excel Controller via ons webinar “Excel Controller: de rapportage-/analysetool voor SAP Business One” op donderdag 30 maart om 10.00 uur. Het webinar zal ongeveer 25 minuten duren.

Kijk webinar terug

Programma

Tijdens het online demo laten we zien hoe u met Excel Controller de benodigde draaitabellen en lijsten voor uw rapportages en analyses snel, eenvoudig en accuraat kunt genereren. Met data die realtime afkomstig zijn uit de database van SAP Business One.

Voordelen Excel Controller:

  • Benader direct de database van SAP Business One vanuit uw eigen Excel-rapportages
  • Werk altijd met actuele gegevens, zonder foutgevoelige bewerkingen van datadumps
  • Uitgebreide rapporten standaard meegeleverd, zoals financiële en verkooprapportages
  • Werk met vertrouwde tools in Excel om uw eigen overzichten en dashboards te maken
  • Consolideer overzichten over meerdere administraties
  • Zoom direct in: klik gelijk door naar het gewenste detailniveau
  • Plug-and-play dus korte implementatietijd

Voor wie?

Dit webinar is primair bedoeld voor managers, controllers en (hoofd-)gebruikers van SAP Business One voor SQL (dus niet voor de HANA-versie). Uiteraard zijn ook niet-klanten van AGION welkom om het webinar te volgen.

Na afloop heeft u een goede indruk van de inzichten, tijdsbesparing en gemakken die Excel Controller ú kan opleveren bij het maken van rapportages en analyses.

Aanmelden

Meld u nu aan voor het webinar! Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan toch aan, dan ontvangt u na afloop de link naar de opname. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Romy Lankheet via tel. 0548 – 364 674 of per e-mail: r.lankheet@agion.nl.

P.S. Probeer Excel Controller zelf met 1 maand gratis proef-licentie! Volg het webinar voor de voorwaarden.

Kijk webinar terug

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.