Contact

SAP Business One partners AGION en Innobalance bundelen hun krachten

SAP Business One-specialisten AGION en InnoBalance verenigen per direct hun krachten. De partners gaan verder onder de vlag van AGION, die vorig jaar door SAP is uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner van Nederland. De activiteiten worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor van AGION in Rijssen en de vestiging in Amsterdam.

AGION en InnoBalance leveren al 10 jaar oplossingen op basis van SAP Business One, het softwarepakket voor kleine en middelgrote ondernemingen van marktleider SAP. De samenwerking omvat tevens Tutum, het zusterbedrijf van InnoBalance dat SAP Business One add-ons ontwikkelt voor onder meer webportals, connectivity- en mobility-oplossingen.

AGION is met ruim 40 medewerkers nu de grootste SAP Business One-partner van de Benelux. Het aanbod omvat totaaloplossingen voor handelsbedrijven, producenten en servicegerichte organisaties vanaf 1 tot meer dan 200 gebruikers. Klanten bevinden zich o.a. in de (technische) groothandel, voedingsbranche, retail, chemische en medische sector.

Schaalgrootte en specialisatie

Met de krachtenbundeling speelt AGION in op de behoefte aan meer specialisatie en schaalgrootte, ontstaan door SAP-innovaties en ontwikkelingen in de ICT-markt. Alle specialisaties, branche-specifieke kennis en oplossingen zijn nu geïntegreerd in één organisatie met een landelijke dekking.

Slagkracht

“Samen hebben we de slagkracht om onze klanten oplossingen te bieden op basis van de nieuwste technologieën zoals cloud en HANA, de in-memory database technologie van SAP. Ons niveau van dienstverlening en specialistische kennis komen door het samengaan met AGION op topniveau,” zegt Roger Bastiaens, oprichter en directeur van InnoBalance.

Jan-Mark Rosman, directeur en oprichter van AGION vult aan: “AGION is de afgelopen jaren fors gegroeid, met nadruk op kwaliteit van dienstverlening. Deze integratie is een uitstekende manier om ons aanbod op basis van SAP Business One verder te versterken. Het klantenbestand en de oplossingen van InnoBalance sluiten nauw aan op dat van AGION. Ook qua kennis en kernwaarden is er een match tussen de bedrijven. Van deze synergie gaan alle klanten profiteren.”

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dit bericht contact op met:

AGION Rijssen
Jan-Mark Rosman
Ethaanstraat 2C
7463 PC Rijssen
T: 0548 36 46 74
E: info@agion.nl
W: www.agion.nl

AGION Amsterdam (voorheen InnoBalance en Tutum)
Roger Bastiaens
Asterweg 19 D 12 – Unit 6
1031 HL  Amsterdam
T: 020 820 11 41
E: amsterdam@agion.nl
W: www.agion.nl

 

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.