Contact

6 medewerkers gecertificeerd voor SAP Business One

Op 25 november 2016 hebben zes medewerkers van AGION deelgenomen aan de certificering voor SAP Business One 9.2. Alle collega’s zijn geslaagd!

Certificering

Met deze SAP-certificering hebben we de kennis en kunde van het AGION-team verder versterkt. Tijdens de training leerden de deelnemers om klantprocessen en -wensen te vertalen naar de inrichting van SAP Business One 9.2, de meest recente versie van de geïntegreerde mkb-bedrijfssoftware.

Naast het implementeren van de software was er ruim aandacht voor de bedrijfsprocessen van middelgrote bedrijven zoals logistiek, handel, productie, financieel en CRM.

Succesvolle projecten

“Bij AGION gaan voor de hoogste kwaliteit, gebaseerd op diepgaande kennis van SAP Business One. De combinatie van deze kennis met de jarenlange ervaring van AGION maakt dat wij ieder project succesvol kunnen volbrengen”, zegt Jan-Mark Rosman, directeur van AGION.

Alle deelnemers nogmaals van harte gefeliciteerd!

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.