Contact

HANA SAP in-memory database

HANA is SAP in-memory database technologie die u realtime inzicht geeft in uw bedrijf. Hiermee maakt u van uw MKB-bedrijf direct een ‘best-run business’. Met de baanbrekende innovaties van SAP In-Memory Computing beheert en analyseert u onmiddellijk enorme hoeveelheden gegevens. HANA is hiermee dé SAP innovatie voor het analyseren van Big Data. Tegelijkertijd kunt u de complexiteit en kosten van IT terugdringen.

HANA SAP business voordelen

HANA SAP zorgt dat u concrete informatie heeft als basis voor praktisch handelen. Waar de klant merkbaar voordeel van heeft!

  • Sneller betere beslissingen nemen. U heefteen nieuwe kijk op uw prestaties gebaseerd op directe, intuïtieve toegang tot bedrijfsrelevante informatie en betere voorwaarden voor effectieve samenwerking.
  • Beter plannen. De mogelijkheid van nieuwe, innovatieve toepassingen in een combinatie van grote transactievolumes en informatieve analyse voor ingrijpend verbeterde planning, prognoses, prijsoptimalisering en tal van andere processen.
  • Beter presteren tegen lagere kosten. U heeft minder behoefte aan hardware, onderhoud en tests als gevolg van het gebruik van in de praktijk bewezen tools die eenvoudig kunnen worden ingezet, in de vorm van service on-demand of in het vertrouwde applicatiemodel.

Big Data: meer gegevens analyseren in minder tijd

Big Data duidt op de explosief groeiende vloed aan gegevens die bedrijven tegenwoordig moeten verwerken. Voorbeelden zijn grootschalige e-commerce, sociale netwerken en data, RFID, websites en online zoekmachines. Voor databasesystemen en software voor gegevensverwerking groeit de uitdaging om alle gegevens te verwerken en bewerken. Denk aan het verzamelen, bewerken, opslaan, doorzoeken, delen, analyseren en visualiseren van gegevens.

Tegelijkertijd neemt de tijd om op basis van die gegevens relevante beslissingen te nemen, alleen maar af. De IT-afdeling staat onder druk vanwege de hoge kosten van de benodigde hardware. Zakelijke gebruikers hebben behoefte aan snelle toegang tot zinvolle informatie om juist te kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden.

Toepassingen optimaliseren met SAP In-Memory Computing

Met SAP HANA In-Memory Computing zal niets zal meer hetzelfde zijn voor toepassingen die hiermee zijn geoptimaliseerd. De nieuwe, niet eerder vertoonde bedrijfstoepassingen van SAP combineren grote transactievolumes met onmiddellijke analyses. Zo worden processen waarmee grote hoeveelheden gegevens zijn gemoeid zoals planning, prognose en prijsoptimalisatie ingrijpend verbeterd.

Realtime gegevens met SAP In-Memory Database

SAP In-Memory Database combineert de kracht van gegevenscompressie, gegevensopslag in kolommen en In-Memory Computing. De database is ontworpen voor de nieuwste generatie bedrijfsgegevensbeheer.

Meer inzicht met SAP In-Memory Appliance

Vergroot uw inzicht met baanbrekende bedrijfsanalysemogelijkheden van SAP In-Memory Appliance van SAP HANA. U werkt met een flexibele, veelzijdige, gegevensbron-neutrale in-memory applicatie. Deze combineert u met diverse onderdelen van SAP software. De software is geoptimaliseerd voor apparatuur van vooraanstaande hardwarepartners met wie SAP samenwerkt.

Met SAP HANA kunnen organisaties hun zakelijk functioneren analyseren op basis van grote hoeveelheden gegevens op het moment dat die beschikbaar worden en naarmate die informatie zich verder ontwikkelt en uitbreidt.

Meer informatie

Lees de redenen waarom klanten kiezen voor SAP HANA.. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.