Contact

AGION benoemd tot beste SAP Business One Partner van Nederland

AGION wint 3 (!) SAP Partner Awards

AGION, SAP Business One reseller en SAP Gold Partner uit Rijssen, heeft de afgelopen week maar liefst drie SAP Partner Awards gewonnen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van SAP Nederland nam AGION zowel de titel van Beste SAP Business One Partner van het jaar als SAP Partner ‘Best New Names’ in ontvangst. Kort daarvoor ontving AGION in Londen al de titel SAP Net New Names voor de Benelux. De IT-dienstverlener uit Rijssen wist de titels met name in de wacht te slepen vanwege haar succesvolle advisering en verkoop van business software, gecertificeerde medewerkers en een zeer hoge klanttevredenheid.

Best SAP Business One Value Added Reseller 2014 &
Best SAP Business One New Names Value Added Reseller 2014

SAP Partner Awards

Na een aantal jaren genomineerd te zijn geweest, mocht AGION donderdag 5 maart 2015 daadwerkelijk de SAP Partner Awards voor Best SAP Business One Value Added Reseller 2014 en Best SAP Business One New Names Value Added Reseller 2014 in ontvangst nemen.

Jan-Mark Rosman, directeur van AGION, legt uit hoe AGION door SAP tot Beste Parter van het Jaar is benoemd: “Ons B1 Simple-concept, waarmee SAP Business One voor de onderkant van de MKB-markt interessant wordt, heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven met zo’n 1 tot 5 gebruikers de overstap naar SAP hebben gemaakt. Dit speelde een belangrijke rol bij de toekenning van de awards, naast evidente zaken als een hoge klanttevredenheid en de werkelijk gerealiseerde doelstellingen ten opzichte van het businessplan. Ook waardeert SAP hiermee onze adoptie van SAP-innovaties zoals de HANA in-memory database technologie.”

Ons innovatieve B1 Simple-concept heeft een belangrijke rol gespeeld bij de toekenning van de SAP Awards

Rosman vervolgt: “We zijn erg trots op deze drie SAP Awards, dit is een unieke prestatie voor SAP-partijen in Midden- en Oost-Nederland. Een enthousiast team met jarenlange ervaring in bedrijfssoftware gecombineerd met een uitstekend softwarepakket heeft dit alles mogelijk gemaakt. Het is voor ons een prachtige erkenning van de grote inspanningen die we als team de afgelopen jaren hebben geleverd.”

SAP Net New Names

Eind februari viel AGION ook al in de prijzen tijden het SAP Business One Event, dat werd gehouden in het hoofdkantoor van SAP in Londen. AGION ontving de titel SAP Net New Names voor de Benelux regio vanwege haar uitstekende performance. Ook hier droegen de inzet van het HANA-platform en het B1 Simple-concept van AGION bij aan de Award.

In het verleden behaalde AGION al als snelste partner in Nederland de Gold-partnerstatus, wat de hoogst haalbare partnerstatus van SAP is. SAP partners moeten constant aan strenge kwaliteitscriteria voldoen om deze status te bereiken en te behouden.

Over AGION

AGION (Rijssen) is een premium IT-dienstverlener voor het MKB. AGION bestaat uit een jong en enthousiast team gespecialiseerd in het succesvol adviseren, inrichten en beheren van SAP bedrijfssoftware voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. AGION heeft bij veel relaties reeds bewezen dat door de invoering van een allesomvattend softwarepakket de bedrijfsvoering, efficiency en de informatievoorziening aanzienlijk wordt verbeterd. > Meer over AGION

Over SAP Business One

SAP Business One is complete, volledig geïntegreerde MKB-bedrijffssoftware van marktleider SAP voor alle bedrijfsprocessen van MKB-bedrijven. Zaken als inkoop, verkoop, financiën, CRM, voorraad en logistiek zijn volledig geïntegreerd met één gegevensbron. Dit bespaart gebruikers veel tijd en fouten, en biedt hen beter en sneller inzicht in hoe hun bedrijf ervoor staat.

SAP Business One wordt met name toegepast door handelsbedrijven, webshops en productiebedrijven. Hierbij wordt vaak gekozen voor de totaaloplossing voor handelsbedrijven inclusief koppelingen met webshops en vervoerders. Waar SAP Business One met name gericht is op bedrijven met meer dan 5 gebruikers, kunnen kleinere bedrijven via het B1 Simple-concept tegen relatief lage kosten toch werken met softwareoplossing tegen een vast bedrag per maand. 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.