Contact

Succesvolle Webwinkel Vakdagen 2014

Op 22 en 23 januari was AGION wederom exposant op de drukbezochte Webwinkel Vakdagen 2014 (WWV14). Onze stand kreeg uitgebreide belangstelling van ondernemers met webshops die toe zijn aan de volgende stap.

Webshops serieus automatiseren

Tijdens de beurs werden vele nieuwe contacten opgedaan met snelgroeiende webwinkels. Zij hebben te maken met een stijgend aantal orders, meerdere webshops en een groeiend assortiment. Ook meldden zich veel offline handelsbedrijven die een webwinkel willen openen.

Door de backoffice van (Magento) webshops serieus te automatiseren, kunnen ondernemers flink besparen op tijd en kosten, fouten voorkomen en klanten veel beter van dienst zijn.

Geïntegreerde oplossing

TIjdens de Webwinkel Vakdagen presenteerde AGION haar totaal geïntegreerde oplossing voor E-commerce, inclusief:

  • Magento Webshop voor consumenten of B2B klantenportaal voor zakelijke afnemers
  • Webshopkoppeling om gegevens over verkopen, producten en voorraad te synchroniseren tussen webshop en backoffice
  • SAP Business One bedrijfssoftware, de innovatieve MKB-software van marktleider SAP met o.a. inkoop, verkoop, financiën, CRM, voorraad en service
  • Automatisch vervoerders aansturen vanuit SAP Business One

De beurs gemist?

Heeft u de Webwinkel Vakdagen gemist en wil u toch meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek en/of demonstratie van onze totaaloplossing voor e-commerce.

Op deze website vindt u meer informatie over het B2B Zakelijk portaal (Magento klantenportaal gekoppeld met uw Business One) en B2C webwinkel (Magento webwinkel met een realtime webshopkoppeling met SAP Business One).

Cookie-instellingen
Fijn dat u er bent! We informeren u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd weer wijzigen.