Vacatures

vacatures-agionWelkom bij AGION!

AGION is een snelgroeiende premium dienstverlener. Werken bij AGION betekent dat je aan de slag gaat bij een sterke SAP-partner met innovatieve SAP-bedrijfssoftware. Je werkt in een ervaren team dat door SAP is uitgeroepen tot Beste SAP partner van Nederland! In een motiverende, dynamische en informele omgeving kun je het beste uit jezelf halen. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, persoonlijke groei, uitdaging, goede sfeer en gezellige collega’s.

Maak het verschil

Dagelijks maken onze hooggekwalificeerde medewerkers het verschil voor onze klanten. Onze prestaties zijn door SAP Nederland meermaals bekroond met SAP Awards en de titel Partner van het Jaar. Daarom zoeken we ook alleen de allerbeste kandidaten in hun vakgebied, die bij AGION worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Ervaren consultants dus, die al aantoonbaar succesvol zijn geweest.

Ben jij de beste in de markt? Bekijk dan snel onderstaande vacatures en solliciteer naar een uitdagende plek in ons team!


Vacature: Business Consultants (Rijssen, Amsterdam)

Ben jij de klantgerichte sparringpartner die voor onze klanten hun bedrijfsprocessen vertaalt naar een passende ERP-oplossing in SAP Business One en hiermee bijdraagt aan hun succes? Dan ben jij de Business Consultant die wij zoeken!


Vacature: Technisch Consultant (Rijssen)

Ben jij de technisch specialist die klantspecifieke aanpassingen, koppelingen en eigen applicaties binnen SAP Business One realiseert en onderhoudt zodat het ERP-systeem nog beter aansluit op de bedrijfsvoering van onze klanten? Dan ben jij de Technisch Consultant die wij zoeken!


Vacature: Technisch Support Consultant (Rijssen)

Ben jij de technische vraagbaak die vragen van onze klanten over SAP Business One zelfstandig afhandelt en het onderhoud verzorgt van onze technische oplossingen zodat deze optimaal presteren? Dan ben jij de Technisch Support Consultant die wij zoeken!


Best SAP Business One Value Added Reseller 2014


Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij AGION of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Cindy Hein (cindy@ypd.nl, 06-83970812) o.v.v. de betreffende vacature of stuur je sollicitatie direct naar contact@agion.nl. Je kan dit e-mailadres ook gebruiken voor een open sollicitatie.