Vacatures

AGION is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Werken bij AGION betekent werken in een jong team met veel ruimte voor eigen initiatieven. Ben je op zoek naar een uitdagende baan op het gebied van consultancy, development, helpdesk of verkoop? Neem dan contact met ons op voor een plek in ons team. Als jij de beste in de markt bent, je weet te certificeren voor SAP Business One, dan ben je verzekerd van goede verdiensten en uitdagend werk in een snel groeiend jong en dynamisch bedrijf.

Best SAP Business One Value Added Reseller 2014

 

Vacature: Business Consultants (Rijssen, Amsterdam)

De Business Consultant is verantwoordelijk voor de vertaling van de bedrijfsprocessen van onze klanten naar een passende inrichting van de SAP Business One-software om hiermee een bijdrage te leveren aan het resultaat van onze klanten.


Vacature: Backend PHP Developer (medior) Amsterdam

Als Backend PHP Developer ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van webapp-projecten, evenals het ontwikkelen, testen en (mede) ontwerpen van webapp-toepassingen. Ook zal je deze apps veelal moeten integreren met SAP Business One.


Vacature: Inside Sales (Rijssen)

Als Inside sales medewerker onderhoudt je veel klantcontact, ben je primair verantwoordelijk voor leadopvolging en geef je on-line demo’s/seminars. In deze functie werk je nauw samen met de sales-, en marketing en helpdesk collega’s en heb je een spil functie.


Vacature: Technisch Support Consultant (Rijssen)

De technisch support consultant staat klanten altijd goed te woord en is in staat om eerstelijns vragen zelfstandig op te lossen. Voor onze private-cloud ben je verantwoordelijke voor het operationele beheer. Tevens behoort het onderhouden van koppelingen met bijvoorbeeld een webshop of een externe logistiek dienstverlener tot jouw werkzaamheden. Als teamspeler ondersteun je bovendien onze support of technisch consultants bij inrichtingswerkzaamheden die op kantoor uitgevoerd worden.


Vacature: Technisch Consultant

De Technisch Consultant is verantwoordelijk voor het uitvoeren van klantspecifieke aanpassingen in SAP Business One. Ook het realiseren van koppelingen met bijvoorbeeld een webshop of een externe logistiek dienstverlener behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast is de Technisch Consultant uitvoerend betrokken bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van aanvullende SAP Business One-producten die in eigen beheer van AGION ontwikkeld en ingezet worden.


Zie jij jezelf al aan de slag gaan bij AGION of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Rogier Roerade (rogier@ypd.nl, 06-46671586) o.v.v. de betreffende vacature of stuur je sollicitatie direct naar contact@agion.nl. Je kan dit e-mailadres ook gebruiken voor een open sollicitatie.