Werken bij AGION

vacatures-agionWelkom bij AGION!

SAP Gold Partner AGION is een premium IT-dienstverlener voor ambitieuze groothandels, webshops, productie- en servicegerichte bedrijven in het Nederlandse mkb. AGION heeft meerdere prestigieuze prijzen behaald en is door SAP uitgeroepen als de beste SAP Partner van Nederland.

Onze professionele medewerkers zijn het beste in hun vak. Dagelijks worden zij uitgedaagd door ambitieuze opdrachten, waarbij zij door AGION optimaal ondersteund worden om te groeien als professional en het beste in zichzelf naar boven te halen.

Waarom werken bij AGION?

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die onze missie en visie weten waar te maken. De kwaliteit van personeel en management zien wij als bepalend voor ons succes en daarmee voor onze klanten. Daarom investeren we structureel in de kwaliteit van onze medewerkers, waarbij individuele ontwikkeling centraal staat.

We geloven dat werk meer is dan alleen een functie, die je jarenlang uitoefent. We zien dat professionals voortdurend nieuwe uitdagingen zoeken – en dat is exact wat wij jou te bieden hebben. Wij willen onze klanten de beste diensten en professionaliteit leveren, wat voor jou maximale kansen op ontwikkeling betekent.

Wij zijn een aantrekkelijke werkgever. Dit doen we onder andere door – naast een prima salaris en vakantietoeslag – ook opleidingen te faciliteren. Daarnaast kennen we een pensioenregeling, een ergonomisch ingerichte werkplek, kennissessies, groepstrainingen, onvergetelijke bedrijfsuitjes en voor de meeste functies ook een leaseauto, laptop, een onkostenregeling en een iPhone.

Spreekt je dit aan en wil jij ook deel uitmaken van ons mooie, gezonde bedrijf? Reageer dan op onze onderstaande vacatures via hrm@agion.nl. Staat jouw vacature er nu niet tussen maar voel je je toch aangesproken, stuur dan een open sollicitatie. Wij zoeken voortdurend talent voor onze locaties Rijssen en Amsterdam. Of je nu pas afgestudeerd (hbo/w.o.) bent of toe bent aan een vervolgstap in je loopbaan; wij bieden je indien gewenst een loopbaantraject waarin je gericht begeleid wordt om door te groeien naar bij voorbeeld een Senior Business of Technisch consultant.

Actuele vacatures


Vacature: Medior Business Consultant SAP Business One (Rijssen & Amsterdam)

Ben jij de klantgerichte sparringpartner die voor onze klanten hun bedrijfsprocessen vertaalt naar een passende erp-oplossing in SAP Business One en hiermee bijdraagt aan hun succes? Dan ben jij de Medior Business Consultant die wij zoeken! Lees meer


Vacature: Junior Business Consultant SAP Business One (Amsterdam)

Ben jij de toekomstige klantgerichte sparringpartner die voor onze klanten hun bedrijfsprocessen vertaalt naar een passende erp-oplossing in SAP Business One en hiermee bijdraagt aan hun succes? Dan ben jij de Junior Business Consultant die wij zoeken! Lees meer


Best SAP Business One Value Added Reseller 2014