Welkomstwoord

Beste websitebezoeker,

Welkom op de website van AGION! In 2016 zijn we alweer 10 jaar specialist in het softwarepakket SAP Business One. Destijds waren we direct onder de indruk van de potentie van dit mkb-pakket van marktleider SAP. De brede functionaliteit die overzichtelijk is opgebouwd binnen één geïntegreerd systeem was en is nog steeds onderscheidend.

We beseften dat we met SAP klanten echt konden helpen. Mits je als dienstverlener volledige focus hebt op dit softwarepakket.

Een belangrijk uitgangspunt is dat als we een factuur versturen, we willen dat deze met een goed gevoel wordt betaald. We realiseren ons dat in ‘softwareland’ hoge uurtarieven worden gevraagd en dat het al snel om veel geld gaat. Toch zien we dat klanten daar snel overheen stappen als je waar voor je geld krijgt. Met andere woorden, als het ze meer brengt dat het kost.

Die waarde zit in de inrichting van het softwarepakket, waardoor onze klant haar efficiency kan verbeteren en inzicht krijgt om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Onze SAP-klant krijgt op zijn beurt tevreden en loyale klanten doordat hun processen en voorraden kloppen en zij gemaakte afspraken kunnen waarmaken. Via integratie met hun ketenpartners kunnen zij ook daar efficiencyslagen maken.

Bij AGION staat kwaliteit boven alles. Dit doen we door alleen de beste mensen aan te nemen en vast te houden door intern de faciliteiten goed voor elkaar te hebben. Bovendien hebben we met elkaar vastgesteld wat we belangrijk vinden: alleen projecten doen die geen werkstress opleveren. Met dit in je achterhoofd maak je vanzelf de juiste keuzes. Dit combineren we met het SAP-systeem dat zich kenmerkt door Duitse ‘grundlichkeit’. Misschien is daarmee alles wel gezegd.

In de loop der jaren zijn er aanverwante bedrijven ontstaan of geacquireerd. Hierdoor konden we ons aanbod verbreden, meer waarde aan de klant bieden en ons onderscheiden in de markt. Nog steeds zijn we een relatief klein bedrijf met minder dan 50 medewerkers. Een echt mkb-bedrijf dus met korte lijnen en het vermogen om zich snel aan te passen. Het is hard werken maar het geeft veel voldoening.

Het mkb zal zich continu moeten blijven aanpassen aan de marktontwikkelingen. SAP wil hierin voorop blijven lopen met een flexibel en innovatief softwarepakket. Wij zien in SAP een betrouwbare, degelijke softwareleverancier, waarvan we de ontwikkelingen nauwgezet volgen. In aanvulling hierop zullen we zelf blijven investeren om onze klanten de beste oplossing te kunnen bieden.

Met de focus op SAP Business One hebben we vanaf dag 1 de wind in de zeilen gehad. Zo behaalden we al snel de SAP Gold Partner-status en wonnen we in 2015 meest prestigieuze titel van Beste SAP Business One partner van Nederland.

Dit is een mooie erkenning, maar uiteindelijk gaat het erom dat we waarde voor de klant toevoegen, dat medewerkers met plezier bij de klant zitten en dat iedereen er bovengemiddeld voordeel bij heeft. Dat is wat je ervoor terugkrijgt en daar doen we het voor!

Jan-Mark Rosman
Directeur AGION

Februari 2016