Webinar: betere processen, beter ondernemingsresultaat

04 mrt

webinar-processen-verbeterenProcessen verbeteren

Iedereen weet het….maar hoeveel doen het? Organisaties moeten competitiever, klantgerichter, innovatiever en efficiënter worden. Wendbaarheid is het credo. Hoe lang is het geleden dat u uw processen eens goed onder de loep heeft genomen? Is hier nog winst te behalen. Wij denken van wel en leggen dit uit in ons webinar op 13 maart 2015 om 13:00 uur (30 minuten).

Update 13-3-15: u kunt het webinar nu terugkijken

Efficiënt toegang tot informatie

Weet u bijvoorbeeld hoe vaak de stamgegevens van uw producten of klanten ingevoerd worden? Zijn uw rapportages met één druk op de knop beschikbaar, overal en altijd? Hoe snel krijgt u inzicht in bijvoorbeeld uw voorraadstatus, uw productieplanning of uw financiën? Efficiëntie is het toverwoord. Dit biedt u namelijk weer tijd om te ondernemen!

Webinar: mogelijkheden om uw processen te verbeteren

Weet u welke mogelijkheden u laat liggen om uw processen te verbeteren? In een online sessie van 30 minuten ziet u wat onze klanten doen om elke dag weer net iets beter te worden. Het gaat over:

  1. Toegang tot essentiële klantinformatie;
  2. Eenvoudig te integreren met software van uw relaties;
  3. Het voorkomen van overbodige gegevens en fouten in uw data;
  4. Het versnellen van uw time-to-value dankzij een snellere implementatie en minimale trainingsvereisten.

Ook iets voor u? Meld u aan voor ons webinar op 13 maart 2015 om 13:00 uur over ‘4 mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te verbeteren’. Onze spreker Joost Tigelaar van SAP Business One vertelt met real-life voorbeelden hoe het Nederlands MKB elke dag beter wordt. U hoeft zich alleen maar aan te melden en een half uurtje van uw agenda vrij te houden!

> Aanmelden