Waarom Agion

Als AGION een demo geeft, kiest maar liefst 72% van de klanten voor SAP Business One boven elk ander softwarepakket! Lees hieronder waarom onze klanten AGION kiezen als SAP partner.

Missie

AGION is een premium dienstverlener voor het MKB in Oost-, Noord- en Midden-Nederland. Met de volledig geïntegreerde bedrijfssoftware SAP Business One helpt AGION om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en efficiency te verbeteren tot een best-run business.

Waarom AGION?

AGION is de SAP GOLD partner die ieder project gegarandeerd tot een succes maakt. Hoog-opgeleide, gecertificeerde business consultants met de Twentse mentaliteit zetten bewezen SAP-oplossingen en innovaties in voor klanten waarvoor deze bedoeld zijn.

Door markt- en productkennis, een klantgerichte instelling, de kracht van SAP en een uniek partnernetwerk zijn SAP-klanten succesvoller dan hun concurrenten. Ieder project wordt opgeleverd zonder rompslomp en kenmerkt zich door eerlijke en duidelijke afspraken vooraf. AGION is dan ook de enige SAP GOLD partner die geen klantverlies kent.

Visie

Bewezen SAP-producten en innovaties worden op de voet gevolgd en vertaald naar stabiele oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten en markten. Dit blijven we doen met een team van jonge, enthousiaste mensen met de Twentse mentaliteit die altijd premium dienstverlening bieden.

12 redenen waarom AGION uw partner is!

1 94% van onze klanten zijn tevreden over SAP Business One
2 96% van onze klanten zijn tevreden over de dienstverlening van AGION
3 4% van onze klanten die ooit SAP hebben aangeschaft werken er momenteel niet (meer) mee. Redenen zijn o.a. faillissement/wijziging strategie hoofdkantoor
4 0% van onze klanten zijn overgestapt naar een andere SAP partner
5 86% van onze klanten beveelt SAP aan bij andere bedrijven
6 83% van de implementaties is binnen het overeengekomen budget gerealiseerd
7 92% van de service calls wordt binnen de afgesproken tijd behandeld
8 72% van de bedrijven die daadwerkelijk investeren in bedrijfssoftware kiezen na het zien van een SAP demo uiteindelijk voor AGION/SAP.
9 96% van de bedrijven die door AGION een vooronderzoek hebben laten uitvoeren kiezen voor SAP/AGION
10 De laatste 5 jaar hebben 2 medewerkers voor een andere baan gekozen, waarvan er 1 bij AGION is teruggekomen na 1,5 jaar.
11 100% van onze klanten hebben een SAP onderhoudscontract
12 100% van onze SAP consultants zijn HBO opgeleid en SAP gecertificeerd

 

Neem contact op