SAP software

SAP

SAP software kom je overal ter wereld tegen. SAP is op het gebied van business software dan ook de onbetwiste wereldwijde marktleider. Overal helpt SAP bedrijven van ieder formaat om een ‘Best-Run Business’ te worden. Ook in het MKB. Wist u dat er zelfs Nederlandse eenmanszaken zijn die met SAP software werken? En wist u dat inmiddels meer dan 88.000 MKB-bedrijven wereldwijd deze software gebruiken? Dat is meer dan driekwart van het wereldwijde klantenbestand van SAP.

SAP partners

SAP Partners helpen u met een gestroomlijnde implementatie en kundig advies voor SAP software. SAP werkt wereldwijd samen met meer dan 55.000 gekwalificeerde partners, actief in talloze branches. De kracht van deze samenwerking zit hem in de combinatie van eersteklas SAP software voor het MKB en de branchespecifieke expertise van lokale partners.

SAP software voor het MKB

SAP software ondersteunt MKB-klanten onder meer met krachtige Business Intelligence (BI) software van SAP BusinessObjects. Deze oplossingen helpen u om uw bedrijfsgegevens op een nieuwe, intuïtieve manier te verkennen, te visualiseren en te managen. Deze transparantie maakt het nog makkelijker om de performance te verbeteren, kosten te verminderen en nieuwe kansen te zien (en te grijpen).

SAP Business One

SAP Business One bedrijfssoftware is de totaaloplossing van SAP voor het midden- en kleinbedrijf. In SAP Business One zijn alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd:

  • Verkoop
  • Relatiebeheer (CRM)
  • E-commerce
  • Voorraadbeheer
  • Productie
  • Financiën

SAP software is voortdurend in ontwikkeling. Het SAP BusinessObjects portfolio wordt bijvoorbeeld verweven in SAP Business One waardoor het nóg makkelijker wordt om te sturen op harde feiten!