SAP Partner

SAP partner AGION is een premium dienstverlener voor het MKB in heel Nederland. AGION levert SAP Business One bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf.

SAP partner AGION

SAP partner AGION heeft de hoogste GOLD partnerstatus

SAP partner AGION heeft met GOLD de hoogste partnerstatus

SAP Partner AGION is dé SAP Business One reseller met de hoogst mogelijke partnerstatus: SAP Gold Partner. AGION haalde in het verleden als snelste SAP partner in Nederland de Gold partnerstatus. Dit is de hoogst haalbare SAP partnerstatus. SAP kent dit kwaliteitskeurmerk toe op basis van klanttevredenheid, de gerealiseerde verkopen en de toename in het aantal gespecialiseerde medewerkers. SAP partners moeten constant aan strenge kwaliteitscriteria voldoen om deze status te bereiken en te behouden.

MKB voor heel Nederland

Het MKB in Nederland wordt door SAP specialist AGION bediend met de ERP-software SAP Business One. AGION is de SAP GOLD Partner met de hoogste klanttevredenheid.

SAP Business One partner

AGION is partner voor SAP Business One. Ruim 72% van de klanten kiest voor AGION boven elk ander softwarepakket, als AGION een demonstratie heeft gegeven. Onze klanten zijn zeer tevreden over SAP en de dienstverlening van AGION. Geen van onze klanten zijn overgestapt naar een andere SAP partner. Onze SAP consultants zijn HBO opgeleid en SAP gecertificeerd.

Meer informatie

Neem nu contact op met ons voor meer informatie over onze werkwijze of SAP Business One!