SAP klantendag groot succes

19 apr

SAP Gold Partner AGION, Rijssen, organiseerde op 3 april in samenwerking met SAP Nederland een SAP klantendag. Ruim 70 deelnemers bezochten deze dag die plaatsvond in het stijlvolle Parkgebouw in Rijssen. De opening werd op ludieke wijze verricht door de cabaretier Paul Smit en SAP CTO & Manager Industries, Mark Raben.

Tijdens de dag kwam een mix van presentaties aan bod en sprekers van diverse bedrijven lieten zien hoe SAP Business One plus de diverse Add-ons voor dit pakket het zakendoen efficiënter, prettiger en eenvoudiger kunnen maken. Uit de presentaties werd duidelijk hoe de Add-ons het SAP pakket nog beter kunnen laten aansluiten op specifieke bedrijfssituaties. Vooral de parallelsessie ‘Webshops’ van Epartment trok erg veel bezoekers. Aan het einde van de dag werden er twee iPads verloot onder de bezoekers.

Uit de evaluatie bleek dat de bezoekers de dag unaniem als zinvol waardeerden en dat de meerderheid weer zou deelnemen aan een toekomstige klantendag. Suggesties waren o.a. om de volgende keer de paralellsessies meerder keren te laten plaatsvinden zodat bezoekers de gelegenheid hebben meerdere parallelelsessies te  bezoeken. Een andere suggestie was om het programma uitgebreider te maken.