SAP HANA: nieuwe technologie voor supersnel werken

SAP HANA is baanbrekende technologie voor supersnelle analyse van bedrijfsgegevens en toepassingen op één in-memory platform. Bereid u voor op real-time business!

SAP HANA

SAP HANA is de nieuwste technologie voor supersnel gegevens verwerken voor nieuwe en bestaande klanten. Met SAP HANA In-Memory Computing verkent en analyseert u enorme hoeveelheden gegevens uit vrijwel elke gegevensbron – op extreem hoge snelheid. U kunt werken met informatie die real-time wordt vastgelegd, zodat u altijd de meest actuele gegevens hebt van gebeurtenissen in het bedrijf.

SAP HANA is de nieuwste technologie voor supersnel gegevens verwerken.

SAP HANA is de nieuwste technologie voor supersnel gegevens verwerken.

Waarom voor het MKB?

SAP HANA is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven waar de beschikbare tijd om beslissingen te nemen alsmaar korter wordt. MKB-bedrijven moeten direct bij hun bedrijfsgegevens kunnen en deze analyseren voor snelle en geïnformeerde besluiten en betere bedrijfsresultaten.

Voordelen SAP HANA

  • Betere en snellere beslissingen nemen door snelle rapportages, enterprise search en toegang tot meer bedrijfsinformatie dan ooit tevoren
  • Efficiënter werken doordat medewerkers direct zelf standaard- en ad hoc-rapportages kunnen maken
  • Hogere ROI door gebruik te maken van de transactionele en operationele data in SAP Business One voor het nemen van betere besluiten
  • Veilige langetermijninvestering met een complete oplossing van een leverancier

SAP HANA-platform

SAP Business One in combinatie met het SAP HANA-platform brengt op een baanbrekende manier actuele gegevens van SAP Business One in het lokaal geheugen voor directe, realtime inzichten in uw bedrijf.

Beter en sneller werken

HANA biedt de oplossing voor bijvoorbeeld lage performance, beperkte mogelijkheden voor drill-down en batch-bewerkingen die (te) veel vragen van de capaciteit van servers. Deze geavanceerde oplossing maakt responstijden mogelijk die met traditionele database technologieen niet haalbaar zijn. Omdat de software ontworpen is voor eenvoudig gebruik, kan iedereen aangepaste rapporten maken en uitvoeren, zonder IT of gespecialiseerde consultants. Hierdoor kunnen mensen beslissingen nemen die zijn gebaseerd op accurate gegevens, in plaats van gegevens die al weer gedateerd zijn.

Nieuwe waarde creëren

Met nieuwe apps kunt u veel beter en meer gebruik maken van uw klantgegevens. U kunt nu aan de slag met Data die door apparaten worden gegenereerd. Doe geavanceerde en flexibele voorspellingen, simulaties en planningen.

Baanbrekende mogelijkheden voor data-analyse

sap-hana-in-memory-databaseSAP HANA geeft u directe toegang tot transactie- en analysegegevens. U kunt de planning, prognoses, optimalisering en processen verbeteren terwijl u de exploitatiekosten verlaagt omdat minder hardware, onderhoud en testing nodig zijn. SAP HANA voor SAP Business One biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

  • Enterprise Search met intuitive navigatie door data in SAP Business One 
  • Interactieve ad hoc analyse
  • Voorgedefinieerde rapporten en dashboards
  • Lifecycle management