SAP HANA screenshots voor het MKB

13 mrt

Afgelopen week onthulde SAP haar SAP HANA oplossing voor het MKB. Het betreft een versie van SAP Business One voor SAP HANA.

Het is de eerste bedrijfsmanagement oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die volledig in het werkgeheugen draait.

SAP HANA screenshots

Cashflow berekenen in SAP HANA

Cashflow berekenen in SAP Business One met HANA

Verkooporders zoeken in SAP HANA

Verkooporders zoeken in SAP Business One met HANA

Zie rechts een aantal screenshots van de applicatie.

Bedrijfsanalyse voor MKB

SAP HANA (wat is HANA?) is een complete oplossing voor bedrijfsanalyse bij kleine bedrijven in een enkele gebruikersinterface, van operationeel tot strategisch niveau. Business One is SAP’s geïntegreerde Enterprise Resource Planning (ERP) die is gericht op bedrijfsmanagement voor het MKB.

On-premise en on-demand

SAP Business One HANA is beschikbaar via het on-premise en een hosted, on-demand model. De snelheid van het in-memory computing maakt het voor kleine bedrijven mogelijk om voorheen onoplosbare problemen te beantwoorden. Ook wordt de efficiency van gebruikers vergroot met standaardfuncties zoals enterprise search en interactieve operationele analyse.

Realtime database analyseren

SAP HANA biedt de mogelijkheid voor realtime inzicht in je bedrijfsvoering. Deze inzichten worden gegenereerd uit hetzelfde systeem waarin ook de transactionele verwerking loopt. Hiermee verdwijnt de noodzaak voor een apart datawarehouse, wat weer bijdraagt aan kostenverlaging en het verminderen van de complexiteit van het IT-landschap.

SAP HANA video

In de video hieronder wordt SAP Business One met HANA voor het midden- en kleinbedrijf nader toegelicht (Engelstalig).