SAP Espresso Webinar: Digitaal factureren op de SAP-manier

29 mei

SAP Espresso Webinar door AgionDigitaal factureren gaat verder dan het e-mailen van een pdf-bestand! Leer tijdens dit SAP Espresso Webinar op 10 juni hoe eenvoudig u uw documentafhandeling kunt automatiseren met standaard software voor kleine en middelgrote bedrijven. Het webinar wordt verzorgd door Agion i.s.m. SAP Nederland, begint stipt om 10.00 uur en duurt maximaal 30 minuten.

UPDATE 10-06-14: het webinar heeft plaatsgevonden, u kunt het webinar nu terugkijken!
UPDATE 09-06-14: download de presentatie van het webinar

Alleen digitaal factureren..?

Ook binnen uw bedrijf zijn er waarschijnlijk veel meer processen dan alleen factureren, waar documenten zorgvuldig afgehandeld moeten worden. In de blog van Cornee Boorsma, SAP-consultant bij Agion, kwamen de voordelen van het digitaliseren reeds aan de orde: snellere processen, minder fouten en meer controle.

Concrete voorbeelden

Tijdens dit exclusieve webinar “Digitaal factureren, maar dan op de SAP-manier” op 10 juni demonstreert Cornee Boorsma hoe met standaard SAP Business One functionaliteit ieder document-uitwisselingsproces gestandaardiseerd kan worden. Dit doet hij aan de hand van een aantal concrete voorbeelden, zoals het versturen van een offerte en het versturen van een batch met zowel elektronische als papieren facturen.

Leer tijdens dit SAP Espresso webinar:

  • Of u ook efficiënter (digitaal) kunt factureren
  • Hoe documentafhandeling te automatiseren – in een standaard softwarepakket
  • Hoe handmatige controles overbodig worden

Wanneer

Dinsdag 10 juni 2014, van 10.00 – 10.30 uur

Digitaal factureren, maar dan op de SAP-manier

Auteur: Martijn Meijer