SAP Business One voordelen

SAP Business One biedt nieuwe, innovatieve manieren voor het behalen van nieuwe klanten, maximale efficiency en winstgevende groei. SAP Business One is bedoeld om kleine bedrijven in staat te stellen om ieder aspect van hun bedrijfsvoering beter te beheersen – van sales tot relatiebeheer tot financien en operationele processen. De software is on-premise en via de cloud beschikbaar, en wordt gevoed door het nieuwe in-memory computing platform SAP HANA. De keuze is aan u!

Waarom SAP Business One?

SAP Business One voor groeiende ondernemingen

SAP Business One stelt ondernemers in staat om snel en beheersbaar te groeien.

De belangrijkste voordelen van SAP Business One:

  • Verzamel alle kritische bedrijfsinformatie in een enkel en schaalbaar systeem
  • Antimaliseer en versnel uw end-to-end bedrijfsprocessen
  • Neem betere beslissingen en verhoog uw klanttevredenheid met directe inzichten
  • Geef de performance van uw applicaties, systemen en rapportages een boost met in-memory technologie
  • Geef medewerkers onderweg toegang tot SAP Business One met onze mobile apps
  • Ga binnen 2-8 weken in productie – en pas uw oplossing aan met talloze add-ons!

Meer omzet

Met SAP Business One realiseert u meer omzet. Door de snelle en eenvoudige toegang tot real-time informatie binnen het hele systeem, kunt u nieuwe verkoopkansen identificeren. De software helpt om nieuwe producten snel op de markt te brengen. Door de klantondersteuning en klantenservice op een hoog niveau te brengen, kan uw bedrijf snel groeien.

Eén oplossing voor uw hele bedrijfsvoering

SAP Business One bevat de volgende integrale componenten. Denk bijvoorbeeld aan de financiële administratie, voorraadbeheer en productie, CRM en inkoop. De gecentraliseerde gegevensopslag vergroot uw efficiency aanzienlijk. De juiste informatie wordt aan de juiste mensen geleverd en onnodige gegevensinvoer wordt vermeden.

Meer informatie over SAP Business One

Wilt u meer informatie over SAP Business One? Bekijk de lijst met alle voordelen, de uitgebreide SAP Business One functionaliteit of neem contact met ons op.