SAP Business One OnDemand

SAP Business One OnDemand: ERP in de cloud!

SAP Business One OnDemand: ERP in de cloud!

SAP Business One OnDemand biedt aan kleine en middelgrote bedrijven een geïntegreerde softwareoplossing om kritische bedrijfsprocessen te ondersteunen via ERP in de cloud. U betaalt alleen een abonnementsprijs per maand en SAP Gold Partner AGION zorgt voor de rest!

Voordelen van SAP Business One OnDemand

  • Stroomlijn processen en verbeter inzicht in uw bedrijf
  • Reduceer ICT-kosten
  • Minimaliseer overhead van IT
  • Vergroot de wendbaarheid en flexibiliteit van uw bedrijf

SAP B1 via de cloud met een abonnement

Veel ondernemers willen wel de voordelen van geïntegreerde bedrijfssoftware maar zonder de tijd, kosten, complexiteit en energie die het kost om een softwareoplossing neer te zetten binnen hun bedrijf. De cloud biedt hiervoor uitkomst. Met SAP Business One OnDemand krijgt u de essentiële bedrijfssoftware die u nodig heeft voor uw MKB tegen een abonnement per gebruiker via AGION als SAP partner. Via de cloud krijgt u toegang tot de bewezen en krachtige bedrijfsmanagement software SAP Business One.

Snel aan de slag met SaaS-model

Met het Software-as-a-Service (SaaS)-model kunt u in no-time aan de slag met SAP Business One. Tegen een voorspelbaar maandtarief maakt u gebruik van de software, inclusief service en support. Net als bij de on-premise variant van SAP Business One kunt u de software aanpassen en uitbreiden met add-on oplossingen voor uw (branche-) specifieke wensen en eisen.

Geen updates, geen onderhoud

SAP-partner AGION zorgt voor de hosting van de software. U bepaalt het aantal gebruikers en de duur van de overeenkomst, al naar gelang de behoeften en eisen van uw bedrijfsvoering. SAP Business One OnDemand wordt automatisch onderhouden en u heeft geen omkijken naar updates. Zo werkt u altijd met de meest actuele technologie. Applicaties en servers bevinden zich in zeer veilige datacenters, voorzien van uitgebreide beveiligingsmaatregelen om uw gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen. Doordat u geen hardware en software hoeft te beheren, kunt u zich focussen op uw bedrijf in plaats van IT.

Grijp nu uw kans

Met SAP Business One OnDemand stroomlijnt u uw processen en vergroot u uw inzicht en overzicht van uw bedrijf tegen minimale kosten en complexiteit. Omdat u de software als een dienst afneemt, heeft u geen ervaren ICT-mensen nodig om uw software en onderliggende IT infrastructuur te beheren en ondersteunen. Bovendien vergroot de software de wendbaarheid van uw bedrijf zodat u snel processen kunt veranderen en ondersteunen om nieuwe kansen te grijpen

Prijzen van SAP Business One OnDemand

Bekijk ons overzicht met prijzen van SAP Business One OnDemand. U kunt ook direct contact opnemen met AGION voor meer informatie over SAP Business One OnDemand.