Excel Controller voor SAP Business One

Excel Controller voor sap business one

Bent u voor uw rapporten en analyses ook continu gegevens uit SAP Business One aan het exporteren? Om deze vervolgens vanuit vele Excel-sheets weer te knippen, plakken en bewerken met gecompliceerde formules? Kies dan vandaag nog voor Excel Controller voor SAP Business One!

Kijk webinar nu terug

Over Excel Controller

Excel Controller is een handige rapportage- en analysetool die u uitgebreide en flexibele analysemogelijkheden en standaardrapportages biedt. Met data die realtime afkomstig zijn uit de database van SAP Business One.

Voordelen Excel Controller:

  • Benader direct de database van SAP Business One vanuit uw eigen Excel-rapportages
  • Werk altijd met actuele gegevens, zonder foutgevoelige bewerkingen van datadumps
  • Uitgebreide rapporten standaard meegeleverd, zoals financiële en verkooprapportages
  • Werk met vertrouwde tools in Excel om uw eigen overzichten en dashboards te maken
  • Consolideer overzichten over meerdere administraties
  • Zoom direct in: klik gelijk door naar het gewenste detailniveau
  • Plug-and-play dus korte implementatietijd

Prijzen

De investering voor Excel Controller bedraagt eenmalig € 2.500 voor 1 administratie en 1 gebruiker, en € 5.000 voor een onbeperkt aantal administraties en gebruikers. Jaarlijks wordt 20% van de licentiewaarde in rekening gebracht voor het onderhoud van de software.

Gratis proef-licentie!

U kunt Excel Controller nu zelf proberen met 1 maand gratis proef-licentie. AGION verzorgt voor u de installatie van Excel Controller inclusief de standaardrapportages op één pc. Ook ontvangt u basisuitleg over Excel Controller. U betaalt hiervoor eenmalig € 399,-. Als u geïnteresseerd bent in een proef-installatie van Excel Controller, kunt u contact opnemen met Romy Lankheet van AGION.

Vraag proef-licentie aan

Webinar Excel Controller

Hieronder kunt u het webinar “Excel Controller: de rapportage-/analysetool voor SAP Business One” terugkijken. Tijdens de online demo ziet u hoe u met Excel Controller de benodigde draaitabellen en lijsten voor uw rapportages en analyses snel, eenvoudig en accuraat kunt genereren.