Digitale factuurverwerking met Elvy en SAP Business One

elvy-sap-business-one
Wilt u grip op de (groeiende) stroom aan inkoopfacturen en andere documenten binnen uw organisatie? En de verwerking ervan stroomlijnen?

Door SAP Business One met Elvy te koppelen, kunt u uw gehele documentverwerking digitaliseren en structureren. Hiermee kunt u flink kosten besparen én overzicht krijgen op uw documentenstroom.

Waarom digitale documentverwerking?

Met het groeien van de organisatie en toenemen van het aantal inkoopfacturen wordt het lastiger om controle te houden op de facturenstroom en het efficiënt verwerken ervan. Papieren facturen zwerven door het kantoor, inkoopfacturen worden onvoldoende gecontroleerd en het handmatig verwerken en boeken van facturen is een dagtaak geworden. Daarom biedt AGION een integratie van het ERP-systeem SAP Business One met Elvy, waarmee u een uiterst effectieve en efficiënte oplossing heeft om uw documentafhandeling volledig te digitaliseren.

Elvy met SAP Business One

Elvy is een slimme en betaalbare scan-en-herken-software die uw inkomende documentstroom digitaliseert en automatisch verwerkt in SAP Business One. De software is al winstgevend vanaf ongeveer 100 facturen per maand.

Voordelen Elvy:

  • Bespaar (heel) veel tijd tijdens zowel het inboeken, terugzoeken als het fiatteren van facturen
  • Compleet inzicht in de factuurstroom binnen uw organisatie
  • Papierloos werken, dus zonder rondzwervende facturen, losse bonnetjes en declaratieadministratie
  • Fouten voorkomen door correct boekingsvoorstel en geautomatiseerd fiatteringsproces
  • Overzicht van de werkvoorraad, inzoomen en archieffunctie
  • Altijd kunnen traceren waar facturen zich bevinden
  • Stamgegevens van uw crediteuren met een muisklik aanvullen of updaten
  • Naadloze integratie met SAP Business One
  • Voorkom dat u te veel betaalt door prijsverschillen tijdig op te merken en spookfacturen te ondervangen

Document Scanning en Inkomend Factuurregister

Elvy Document Scanning (DS) zorgt ervoor dat gescande documenten correct worden geboekt en eenvoudig kunnen worden teruggevonden. Via de optionele module Inkomend Factuurregister (IFR) kunnen inkoopfacturen digitaal door de verantwoordelijke medewerker worden gecontroleerd. Na fiattering wordt de factuur automatisch in SAP Business One vrijgegeven voor betaling.

Elvy is gebruiksvriendelijk, efficiënt en betrouwbaar en laat zich eenvoudig implementeren. U kunt de software aanschaffen of per maand een vast bedrag afrekenen.

Totaaloplossing voor digitaliseren

Behalve inkoopfacturen kunt u ook eenvoudig andere documenten digitaliseren met Elvy. Denk bijvoorbeeld aan verkoopfacturen, werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes, opdrachtbevestigingen en correspondentie.

Verbeter uw bedrijfsprocessen!

Met Elvy digitaliseert u uw gehele documentenstroom, waardoor u uw bedrijfsprocessen kunt vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Zo bent u in staat om uw operationele kosten terug te brengen en sneller te reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt!

Webinar

Bekijk hieronder het webinar dat AGION onlangs gaf in samenwerking met Elvy waarin een live demonstratie gegeven wordt over digitale factuurverwerking met Elvy en SAP Business One.

Meer informatie

Meer weten? Bekijk de website van Elvy of neem contact op met Romy Lankheet van AGION (r.lankheet@agion.nl of 0548-364674).