SAP Business One Cloud-Hosting

Flexibel ondernemen zonder omkijken naar uw ict

Wilt u de hoge kosten van een eigen ict-Infrastructuur reduceren? De beschikbaarheid van SAP Business One verhogen of heeft u simpelweg niet de juiste ict-kennis in huis?

Maak dan kennis met SAP Business One Cloud-Hosting: het online platform van AGION waarmee u flexibel kunt ondernemen.

Kijk webinar nu terug

Over SAP Business One Cloud-Hosting

Met Cloud-Hosting van AGION is SAP Business One via internet beschikbaar, waardoor u altijd en overal met de software kunt werken. U hoeft vooraf niet te investeren in servers en andere hard- en software. Terwijl u zich focust op het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen, weet u zich verzekerd van een optimale beschikbaarheid van uw bedrijfssysteem.

Voordelen:

  1. SAP Business One CloudOptimale beschikbaarheid van SAP Business One en gerelateerde applicaties zoals MS Office
  2. Eén overzichtelijk maandbedrag per gebruiker – vanaf € 50,- per maand
  3. Geen grote investeringen en onverwachte kosten
  4. Ontzorging van beheer: wij regelen de installatie, back-ups en updates van de software, evenals het technisch beheer voor een optimale snelheid en gegarandeerde beschikbaarheid van SAP Business One
  5. Veilige en betrouwbare opslag van uw bedrijfsgegevens

Kortom, met SAP Business One Cloud-Hosting nemen wij de verantwoordelijkheid over van de continuïteit van uw SAP Business One-omgeving – gegarandeerd! Het enige wat u nog nodig heeft, is een internetverbinding.

Beveiliging en SLA

SAP Business One Cloud-Hosting leveren we met een zeer hoog niveau van beveiliging en performance, inclusief snelle support en een service level agreement (SLA). Ons Cloud-Hosting-oplossing heeft een verklaring ISAE-3402 en voldoet aan de ISO 27001-norm.

Shared of Private Cloud

Cloud-Hosting voor SAP Business One biedt AGION aan in een zogenaamde Shared Cloud of Private Cloud.

Shared Cloud
Bij Shared Cloud draaien uw administraties tezamen met andere SAP Business One-klanten in een centraal door AGION beheerde cloud-omgeving. Deze standaardomgeving kenmerkt zich door eenvoud in gebruik, standaardisatie en voordelige tarieven.

Private Cloud
Heeft uw SAP Business One-omgeving een unieke samenstelling van softwarecomponenten, versies en eventueel maatwerk-applicaties, dan raden wij een Private Cloud aan. In dit geval worden ict-resources specifiek toegekend aan u als klant. Deze omgeving kenmerkt zich bovendien door een grote mate van flexibiliteit.

Webinar

Hieronder kunt u ook ons webinar “AGION Cloud-Hosting met SAP Business One” terugkijken. Tijdens dit webinar brengen wij u op de hoogte hoe u de beschikbaarheid van SAP Business One kunt verhogen, kunt zorgen voor een optimale beveiliging én flexibel kunt ondernemen.

Meer informatie

Graag gaan we met u in gesprek over welke Cloud-Hosting-variant voor u het meest geschikt is. Neem contact op met Romy Lankheet van AGION (r.lankheet@agion.nl of 0548-364674) om hiervoor een afspraak in te plannen.