SAP Business One en SAP: 5 hardnekkige misverstanden

07 nov
SAP Business One: 5 misverstanden

SAP Business One: 5 misverstanden

SAP Business One: misverstanden

Over SAP Business One en SAP bestaan binnen het Midden- en Kleinbedrijf enkele hardnekkige misverstanden. Hieronder hebben we deze misverstanden op een rijtje gezet en aangevuld met een paar nuchtere feiten. U vindt deze ook op onze nieuwe SAP Business One-pagina en als PDF-download:
de 5 Misverstanden Over SAP.

Misverstand 1: alleen voor grote bedrijven

Het SAP-klantenbestand van bijna 100.000 bedrijven bestaat voor maar liefst 77% uit kleine en middelgrote
bedrijven. Wereldwijd werken dus meer dan 75.000 MKB ondernemingen met SAP. SAP heeft een marktaandeel van 10% binnen het kleinbedrijf en is met 26% marktleider binnen het middenbedrijf.

SAP Business One, de geïntegreerde MKB-bedrijfssoftware van SAP, is uiterst flexibel en u kunt klein beginnen, al vanaf 1 gebruiker en € 1.000,00 of € 29,00 per maand! En als uw bedrijf groeit, groeit het systeem met u mee.

Bovendien werkt SAP met een wereldwijd netwerk van 55.000 gekwalificeerde MKB-partners, waar AGION er één van is. Hiermee biedt SAP een krachtige combinatie van eersteklas SAP software voor het MKB en de branchespecifieke expertise van lokale partners als AGION (waarom AGION).

Misverstand 2: SAP implementaties kosten veel tijd

Dankzij onze jarenlange ervaring met het MKB en onze specifieke kennis met SAP Business One binnen bijvoorbeeld de handelsbranche, kunnen wij garanderen dat SAP Business One snel geïmplementeerd is en snel resultaat oplevert. Wereldwijd over alle bedrijfssoorten heen worden 61% van alle SAP ERP implementaties opgeleverd binnen 9 maanden, 40% wordt afgerond in minder dan 6 maanden. Voor middelgrote bedrijven is dit gemiddeld 4 maanden.

Misverstand 3: SAP is duur

Omdat SAP Business One volledig geïntegreerd is en op uw branche is afgestemd, heeft u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. Hoewel de initiële investering wellicht hoger kan zijn, blijft uw Total Cost of Ownership (TCO) uiteindelijk beperkt. Ga naar SAP Business One prijzen.

Misverstand 4: SAP is ingewikkeld

De complexiteit van SAP Business One hangt uiteraard samen met de complexiteit van uw specifieke bedrijfsprocessen. Maar hoe ingewikkeld uw processen ook zijn, met SAP Business One kunnen we de oplossing leveren die zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk is voor u als klant. Om het gebruiksgemak te vergroten en de oplossingen
maximaal te benutten, biedt SAP diverse opleidingen voor gebruikers. SAP oplossingen zijn schaalbaar waardoor ze mee kunnen groeien met uw onderneming.

Misverstand 5: Een redelijke ROI is niet waarschijnlijk

Bedrijven met een vergelijkbare omvang als uw bedrijf, met dezelfde basisvereisten, verklaren dat SAP Business One zichzelf binnen een paar maanden terugbetaalt. Met SAP Business One kunt u bedrijfsprocessen stroomlijnen en versnellen, waardoor een snelle ROI mogelijk is. U kunt de oplossing verder uitbreiden als uw behoeften veranderen.

Andere voordelen van SAP Business One en SAP

SAP Business One is een veilige keuze in onzekere tijden. De winstgevendheid van SAP geeft u de zekerheid dat SAP blijft investeren in uw bedrijfssoftware. SAP is wereldwijd marktleider op het gebied van ERP. Er bestaan ook voor uw branche vele best practices die hun waarde in de praktijk ruimschoots uitgebreid bewezen hebben. SAP heeft bijna 40 jaar ervaring met in 120 landen wereldwijd.

Meer informatie vindt u op onze nieuwe SAP Business One-pagina. U kunt de 5 Misverstanden Over SAP ook direct als PDF downloaden.