Prijzen SAP Business One & SAP Business One on demand / Cloud

Investeringsoverzicht SAP Business One
U wilt de “best run business worden” en het maximale uit uw organisatie halen. Een investering in een nieuw bedrijfsmanagement systeem heeft als doel om juist dat te bereiken. Wij maken een onderscheid in de twee hoofdvarianten “on premise” en “on demand (the cloud)”, waarbij er uiteraard ook tussenvormen* mogelijk zijn, waarover we u graag adviseren. Bovendien zijn er aanverwante (kosten)componenten die ook van invloed op de investering zijn*.

 

Bij “on premise” gaan we uit van de situatie dat de organisatie is voorzien van een juiste (eigen) server en IT omgeving die vaak fysiek bij de organisatie in huis staat of bij een willekeurig provider is geplaatst. De drie componenten “(1) aanschaf gebruikerslicenties, (2) advies/ondersteuning bij de inrichting en (3) jaarlijkse kosten voor service en onderhoud” kunnen door de organisatie worden betaald met of zonder behulp van (SAP) financiering.

De prijs van de licenties van SAP Business One worden berekend op basis van het aantal gewenste gebruikers gecombineerd met de functionaliteit die nodig is. Er worden geen extra kosten berekend voor ondersteuning meerdere devices (waaronder iPad/iPhone).

SAP Business One wordt per individuele gebruiker aangeschaft en is er al vanaf € 990,-. Klik hier voor het prijs/functionaliteit overzicht. De actuele (bruto) prijzen per gebruiker staan hieronder.

Type licentie: Eenmalige aanschafprijs Jaarlijks
SAP Business One       Professional user € 2.650,- € 450,50
SAP Business One        Limited CRM user € 1.400,- € 238,00
SAP Business One        Limited Logistics user € 1.400,- € 238,00
SAP Business One        Limited Financial user € 1.400,- € 238,00
SAP Business One        Starterpackage user*** € 1.140,- € 193,80

 

Naast de SQL-editie kan SAP Business One worden uitgevoerd in de supersnelle HANA-editie. Per 18 juli 2016 zijn de SQL- en HANA-edities gelijk geprijsd. Bij de HANA-versie is traditionele MS SQL-software niet meer benodigd.

De netto prijs (wat u betaalt) is (bijna) altijd lager en is afhankelijk van het aantal licenties, de gewenste ondersteuning en de (eventuele) tijdelijke SAP-actie. Neem contact met ons op voor de op dat moment geldende prijs.

Neem contact op


* (SaaS) Software as a Service, (IaaS) Infrastructure as a Service en (PaaS) Platform as a Service).

* * Zaken als aanschaf/huur hardware, hosting, (extra)software en infrastructuur uitgaven, inhuur externe expertise en het vrijplannen van eigen medewerkers zijn voor de investering ook van groot belang en dit verschilt per organisatie en per gekozen oplossing.

* * * Starterpackage users zijn niet geschikt voor HANA In-Memory technologie

 

Bij “on demand” gaan we uit van de situatie dat gebruikers een goed functionerende internettoegang hebben en SAP Business One ‘’draait” bij een gespecialiseerde hostingpartij. De twee kostencomponenten zijn “(1) maandelijkse gebruikerslicenties en (2) advies/ondersteuning bij de inrichting/nazorg.

De prijs van de licenties van SAP Business One worden berekend op basis van het aantal gewenste gebruikers gecombineerd met de functionaliteit die nodig is. Er worden geen extra kosten berekend voor ondersteuning meerdere devices (waaronder iPad/iPhone).

SAP Business One is per individuele gebruiker beschikbaar tegen een maandbedrag. Klik hier voor het prijs/functionaliteit overzicht. De maandprijzen per gebruiker exclusief hosting staan hieronder.

Type licentie: Prijs per maand
SAP Business One        Professional user €   69,00
SAP Business One        Limited CRM user €   39,00
SAP Business One        Limited Logistics user €   39,00
SAP Business One        Limited Financial user €   39,00
SAP Business One        Starterpackage user €   29,00

SAP Business One HANA is ook On Demand / in de Cloud beschikbaar. Neem contact met ons op voor prijzen en productinformatie.

De netto prijs (wat u betaalt) is soms lager en is afhankelijk van het aantal licenties, de gewenste ondersteuning en de (eventuele ) tijdelijke SAP actie. Neem contact met ons op voor de op dat moment geldende prijs. Maandelijks instapprijs is er vanaf € 29,00 per maand voor een Starter Package-licentie.

Neem contact op

 

* Zaken als aanschaf/huur hardware, hosting, (extra)software en infrastructuur uitgaven, inhuur externe expertise en het vrijplannen van eigen medewerkers zijn voor de investering ook van groot belang en dit verschilt per organisatie en per gekozen oplossing.

** Minimale contractduur 12 maand, betaling 3 maanden vooruit. Eenmalige instelkosten € 500,00. Verdere actuele details op aanvraag.