Missie en visie

Missie

AGION is als SAP Gold Partner een premium IT-dienstverlener voor ambitieuze groothandels, webshops, productie- en servicegerichte bedrijven in het Nederlandse mkb met 10 tot meer dan 200 gebruikers, die hun bedrijfsvoering willen stroomlijnen tot een Best-Run Business.

Onze medewerkers (zie ook: Werken bij AGION) zijn de beste in hun vak. Dagelijks worden zij uitgedaagd door ambitieuze opdrachten. Ze beschikken over alle middelen om te excelleren als professional en het beste in zichzelf naar boven te halen. Binnen een motiverende, dynamische en informele werksfeer zijn onze medewerkers betrokken en ervaren zij passie en plezier in hun werk. Hierdoor krijgen onze klanten premium IT-diensten en leveren we een substantiële bijdrage in het realiseren van hun ambities.

AGION is onderdeel van de Odalis groep, een organisatie met meerdere, elkaar versterkende IT-bedrijven onder één dak.

Visie

Door de toenemende onvoorspelbaarheid, veranderlijkheid en digitalisering van de markt hebben mkb-bedrijven behoefte aan IT-systemen waarmee zij (veel) meer werk kunnen realiseren met dezelfde of minder mensen. Ook moeten IT-oplossingen flexibel kunnen meebewegen met nieuwe ontwikkelingen binnen bedrijven. Zo kunnen bedrijven kansen adequaat verzilveren, hun groeiambities waarmaken en de continuïteit waarborgen.

AGION volgt bewezen, innovatieve SAP-software en verwante oplossingen op de voet. Dit vertalen we naar een IT-platform waarmee bedrijven hun bedrijfsvoering integraal kunnen automatiseren en waar nodig kunnen integreren met die van hun klanten, leveranciers en logistiek partners.

Tezamen met onze uitgebreide expertise en ervaring op gebied van bedrijfssoftware, ons uitgebreide partnernetwerk en het toekomstgericht meedenken in de business van de klant, ontstaat een doeltreffende en geïntegreerde totaaloplossing. Projecten leveren we op zonder rompslomp en kenmerken zich door eerlijke en duidelijke afspraken vooraf. Hierdoor zijn onze klanten succesvoller dan hun concurrenten.

AGION wil de beste SAP Partner van Nederland zijn en blijven, gebaseerd op een duurzame relatie met onze klanten en partners.

10 redenen waarom AGION uw partner is!

1 91% van onze klanten is tevreden over SAP Business One
2 93% van onze klanten is tevreden over de dienstverlening van AGION
3 98% van onze SAP Business One-klanten is loyaal gebleven aan SAP Partner AGION
4 86% van onze klanten beveelt SAP Business One aan bij andere bedrijven
5 81% van de implementaties is binnen het overeengekomen budget gerealiseerd
6 92% van de service calls wordt binnen de afgesproken tijd behandeld
7 72% van de bedrijven die daadwerkelijk investeren in bedrijfssoftware kiest na het zien van een SAP demo uiteindelijk voor AGION/SAP Business One.
8 96% van de bedrijven die door AGION een vooronderzoek heeft laten uitvoeren, kiest voor SAP Business One/AGION
9 100% van onze actieve klanten heeft een SAP Business One-onderhoudscontract
10 100% van onze SAP Business One-consultants is SAP Business One-gecertificeerd

 

Neem contact op