Over AGION

AGION, door SAP Nederland uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner van het Jaar 2014, biedt als SAP Gold partner een totaaloplossing voor handelsbedrijven, webshops, productie- en servicegerichte organisaties. Hiermee bedienen we ambitieuze bedrijven van 1 tot meer dan 200 gebruikers.

Premium IT-dienstverlener

AGION is een premium IT-dienstverlener voor het MKB in heel Nederland. Met de volledig geïntegreerde bedrijfssoftware SAP Business One helpt AGION bedrijven om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en efficiency te verbeteren tot een best-run business.

Gegarandeerd succesvol

AGION is de SAP GOLD partner die ieder project gegarandeerd tot een succes maakt. Hoog-opgeleide, gecertificeerde business consultants zetten bewezen SAP-oplossingen en innovaties in voor klanten waarvoor deze bedoeld zijn.

Door markt- en productkennis, een klantgerichte instelling, de kracht van SAP en een uniek partnernetwerk zijn SAP-klanten succesvoller dan hun concurrenten. Ieder project wordt opgeleverd zonder rompslomp en kenmerkt zich door eerlijke en duidelijke afspraken vooraf.

Bewezen SAP-oplossingen

AGION volgt bewezen SAP-producten en innovaties op de voet en vertaalt deze naar stabiele oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten en markten. Dit doen we met een team bestaande uit zowel jonge als zeer ervaren professionals die op enthousiaste wijze altijd premium dienstverlening bieden.

10 redenen waarom AGION uw partner is!

1 94% van onze klanten is tevreden over SAP Business One
2 96% van onze klanten is tevreden over de dienstverlening van AGION
3 In 9 jaar tijd is 0% van onze klanten overgestapt naar een andere SAP-partner
4 86% van onze klanten beveelt SAP Business One aan bij andere bedrijven
5 83% van de implementaties is binnen het overeengekomen budget gerealiseerd
6 92% van de service calls wordt binnen de afgesproken tijd behandeld
7 72% van de bedrijven die daadwerkelijk investeren in bedrijfssoftware kiezen na het zien van een SAP demo uiteindelijk voor AGION/SAP Business One.
8 96% van de bedrijven die door AGION een vooronderzoek hebben laten uitvoeren kiezen voor SAP Business One/AGION
9 100% van onze klanten hebben een SAP Business One-onderhoudscontract
10 100% van onze SAP Business One-consultants zijn HBO-opgeleid en SAP Business One-gecertificeerd

 

Neem contact op