Web koppelingen

Magento koppeling SAP Business One

Met de SAP koppeling tussen uw Magento webshop en SAP Business One wisselt u automatisch gegevens uit tussen Magento en SAP Business One. De koppeling zorgt ervoor dat uw klantgegevens, productinformatie, voorraad en orderdata gesynchroniseerd zijn. Als u een onderdeel wijzigt in SAP dan wordt dit rechtstreeks aangepast in de Magento webshop. U ontvangt direct de resultaten in uw administratie die u kunt vertalen naar concrete cijfers, zo kunt u sneller reageren op de dynamiek van de markt.

Uw webwinkel is rechtstreeks gekoppeld met uw assortiment en klantenbestand en biedt hierdoor tal van voordelen, zoals:

• U houdt financiële grip op uw bedrijfsresultaat
• Hoge productiviteit zonder extra mankracht
• Geen dubbele en afwijkende gegevens maar alles centraal
• U verwerkt klantgegevens binnen uw organisatie direct zonder tussenstap
• Uw voorraad kan live online worden vertoond
• Direct bestellingen en klant informatie ontvangen
• Klanten kunnen volgen wat er met de bestelling gebeurt (track & trace)

Neem voor meer informatie over de Magento koppeling voor SAP contact op met Jan-Mark Rosman

Over Magento

Magento is een webwinkel applicatie met ongekend veel mogelijkheden voor webshops en is zeer gebruiksvriendelijk. Met Magento kunt u probleemloos producten en content beheren op uw webwinkel. Momenteel is Magento ‘s werelds populairste E-commerce platform. Iedere dag worden er wereldwijd nieuwe Magento webshops geopend.

Kijk hiervoor ook eens bij onze e-commerce partner Epartment

Koppeling ecManager – SAP Business One

De real-time koppeling tussen SAP Business One en e-commercesoftware ecManager is een op webservices gebaseerde koppeling die is ontwikkeld door AGION en eCommerce specialist De Nieuwe Zaak. Het is een professionele integratie tussen ecManager en SAP Business One. Robuust waar nodig, maar tegelijkertijd flexibel om maximaal te kunnen retailen. Een succesvolle combinatie die zich inmiddels bij meerdere opdrachtgevers in de praktijk ruim heeft bewezen.

Voor meer informatie, kijk op www.sapvoorwebwinkels.nl