SAP HANA

SAP HANA maakt het voor bedrijven mogelijk om veel sneller grote volumes gegevens te verwerken tot bruikbare rapporten. Het is software die zeer grote databases zodanig comprimeert dat ze in eerste instantie niet op harde schijven opgeslagen moeten worden. Het is daarom mogelijk om ze in het RAM-geheugen van de server te houden. Daardoor kunnen ze minstens duizend keer sneller verwerkt worden, in sommige gevallen tot 100.000 keer sneller.

SAP HANA vervangt de huidige manier van werken, waarbij de meeste rapportering gebeurt op basis van de gegevens van de dag voordien. Dat komt omdat de verwerking van enorme hoeveelheden gegevens ’s nachts plaatsvindt om de werking van de andere computersystemen niet te hinderen. Dankzij SAP HANA kan elke computergebruiker op elk moment voorgedefinieerde rapporten opvragen en in de meeste gevallen ook eigen analyses. De resultaten verschijnen onmiddellijk en zijn altijd gebaseerd op de meest recente informatie. Dit maakt SAP HANA uitermate geschikt voor real time rapportages.

Wat betekent In-Memory Computing voor u?
SAP In-Memory computertechnologie brengt het echte real-time werken binnen handbereik. Met de in-memory technologie biedt SAP de mogelijkheid om real-time enorme hoeveelheden data te analyseren. Daarnaast vereenvoudigt SAP het IT-landschap van ondernemingen, door overtollige lagen te verminderen. Ook kunnen organisaties applicaties bouwen die uitvoering, planning en analyse tegelijkertijd mogelijk maken. organisaties applicaties bouwen die uitvoering, planning en analyse tegelijkertijd mogelijk maken.

SAP In-Memory Computing stelt de volledige business – van de winkelvloer tot de boardroom – in staat om bedrijfsprocessen real-time toegang te verlenen tot gegevens en analyses. Niet uren of dagen later, maar op het moment dat de informatie beschikbaar komt. Dat schept ongekende mogelijkheden. Het verandert de manier waarop mensen werken, denken, plannen en uitvoeren. Daarom is het niet langer de vraag of in-memory computing een impact zal hebben op bedrijven, maar meer wanneer dat zal gebeuren en hoe sterk die impact zal zijn.

…SAP In-Memory computertechnologie brengt het echte real-time werken binnen handbereik…

Bekijk de top 10 waarom klanten kiezen voor SAP HANA.

Bekijk de volgende film die helder en eenvoudig uiteen zet wat In-Memory Computing kan betekenen als het gaat om performance en het geven van antwoord op prangende zakelijke vragen: