Over SAP & SAP Business One

SAP helpt organisaties in alle soorten en maten een “Best-Run Business” te worden. SAP laat mensen en organisaties efficiënter samenwerken en is de concurrentie steeds een stap vóór. SAP gelooft dat de kracht van medewerkers, producten en partners een sterkere groei oplevert en meerwaarde creëert voor klanten, voor SAP en uiteindelijk zelfs op grote schaal voor de hele economie.

Over SAP

De missie van SAP is om bedrijven van uiteenlopende omvang te helpen “Best-Run Businesses” te worden. SAP is marktleider op het gebied van bedrijfssoftware. Dankzij de innovatieve toepassingen en services van SAP kunnen rond de 200.000 klanten in ruim 50 landen winstgevend opereren.

SAP Business One

SAP Business One is een betaalbare, eenvoudig te implementeren, complete oplossing voor bedrijfsmanagement, specifiek voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze totaal oplossing zorgt voor bedrijfsgroei en winstgevendheid, geeft u meer controle en automatiseert uw volledige bedrijfsprocessen. U beschikt over alle kernfuncties die u nodig heeft om uw bedrijf te leiden.