Mobiel werken met SAP op iPhone en iPad

Mobiel werken

De impact van mobiliteit op het zakenleven is overduidelijk. Van een steeds groter aantal zakelijke gebruikers wordt verwacht dat ze onmiddellijk – in real time – cruciale taken afhandelen en knopen doorhakken, ongeacht de locatie waar ze zich op dat moment bevinden.

SAP biedt een brede reeks van mobiele applicaties. Behalve applicaties biedt SAP ook de onderliggende infrastructuur én een ongeëvenaarde integratie in SAP systemen. U bent verzekerd van veilige toegang tot bedrijfsprocessen op elk moment, elke plek en elk apparaat.

Mobiele applicaties van SAP

De mobiele applicatie is zo door SAP ontworpen dat bovenop de basisfunctionaliteit SAP partners (als AGION) snel en gemakkelijk klantspecifieke inrichting kunnen toevoegen. Wat voorheen als maatwerk ontwikkeld werd is nu standaard software met alle voordelen van dien. Lees meer.

SAP op iPhone en iPad

Concrete voor beelden van mobiele applicaties zijn de iPhone en de iPad:

 

SAP en de smartphone

Wereldwijd maken kleinere bedrijven steeds vaker gebruik van smartphones en iPads om hun bedrijf te runnen vanaf elke locatie, op ieder gewenst moment. Voor bedrijven die ook onderweg verbonden willen blijven met hun bedrijfs- en klantgegevens heeft SAP een iPhone en iPad-applicatie voor SAP Business One beschikbaar in de Apple iTunes Store. Deze mobiele applicaties bieden continue toegang tot belangrijke data en tot de belangrijkste functionaliteit van SAP Business One. Deze apps zijn gratis beschikbaar als onderdeel van het SAP onderhoudscontract voor bedrijven met een professionele of limited gebruikerslicentie van SAP Business One 8.8 patch level 12 of hoger.

Voorraadbeheer via de mobiel

Met de SAP Business One applicaties voor de iPhone en iPad kunt u voorraadbeheer en het controleren van klantgegevens via de mobiel doen, en mobiel toegang krijgen tot rapporten en meldingen en procesgoedkeuringen ontvangen. Met deze mobiele applicatie heeft u real-time toegang tot gegevens en kunt u op afstand gemakkelijk navigeren, reageren en processen volgen.

Mobiel werken kenmerken

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Alerts en goedkeuringen. Ontvang alerts over bepaalde gebeurtenissen, zoals afwijking van toegestane kortingen, prijzen of kredietlimieten. Verwerk verzoeken voor goedkeuring, genereer acties op afstand en bekijk relevante gegevens of statistieken voor een snelle en efficiënte besluitvorming
  • Realtime rapporten. Bekijk ingebouwde SAP Crystal Reports software voor actuele, belangrijke zakelijke informatie. Voeg op maat gedefinieerde rapporten toe en deel de resultaten via e-mail vanaf de iPhone of iPad.
  • Klantgegevens en partnergegevens. Toegang tot contactgegevens en het bewerken daarvan. Bekijk eerdere activiteiten en speciale prijzen. Zoek en benader contactpersonen van klanten en partners en maak nieuwe activiteiten aan. Alle wijzigingen worden automatisch bijgewerkt binnen SAP Business One.
  • Inventarisatie monitoring. Controleer voorraadniveaus en bekijk gedetailleerde informatie over de huidige producten en de inkoop- en verkoopprijs, beschikbare hoeveelheden, productspecificaties en -foto’s.
  • Orders en offertes invoeren