Mobiliteitsoplossing

Een groot aantal MKB-bedrijven gebruikt de technologie van smartphones en tablets om hun zaken vanaf elke gewenste plek en op elk gewenst tijdstip te kunnen afhandelen. Wij hebben een mobiele applicatie ontwikkeld waarmee u altijd in verbinding staat met uw bedrijf. De applicatie biedt continu toegang tot belangrijke gegevens en functies van SAP Business One.

De mobiele applicatie van SAP Business One stelt u in staat om voorraden en klanten te controleren, rapporten te bekijken, meldingen te ontvangen en goedkeuringen te verwerken. De mobiele applicatie biedt ook real-time toegang tot gegevens en laat u op afstand naar processen navigeren, om ze vervolgens te activeren of erop te reageren.

BELANGRIJKE FUNCTIES

  • Meldingen en fiatteringen: ontvang meldingen bij bepaalde gebeurtenissen, zoals afwijkingen van overeengekomen kortingen, prijzen of kredietlimieten. Verwerk fiatteringsverzoeken, genereer acties op afstand en bekijk details van belangrijke gegevens of parameters voor snelle en e ciënte besluitvorming.
  • Real-time rapportage: krijg toegang tot ingebouwde geautomatiseerde rapporten met belangrijke bedrijfsinformatie, voeg aangepaste rapporten toe en deel rapportresultaten snel via e-mail vanaf uw mobiele apparaat.
  • Klant- en leveranciersgegevens: zoek en bewerk contactgegevens, bekijk historische activiteiten en speciale prijzen, zoek gegevens van klanten en partners en neem contact met ze op, voer nieuwe contactgegevens in en leg nieuwe activiteiten vast. Alle wijzigingen worden automatisch bijgewerkt in het back-endsysteem van SAP Business One.
  • Voorraadbewaking: controleer voorraadniveaus en vraag details van actuele producten op, zoals in- en verkoopprijs, beschikbare hoeveelheid, productspecificaties en afbeeldingen.