Integratie van Microsoft Office

Microsoft Outlook
Met Microsoft Outlook-integratie voor SAP Business One kunnen gebruikers gegevens uitwisselen en delen tussen SAP Business One en Microsoft Outlook, zodat alle teamleden steeds op de hoogte zijn van nieuwe accountontwikkelingen en proactief kunnen reageren op kansen. De functies op een rij:

Gegevenssynchronisatie
Een gebruiker kan de volgende soorten gegevens synchroniseren in SAP Business One en Microsoft Outlook:

  • Ingeplande afspraken
  • Contactgegevens
  • Taken

Met deze functie kunt u automatische synchronisatieruns inplannen en conflicten oplossen tussen items in de twee toepassingen. Ook kunt u snapshots maken van SAP Business One en deze koppelen aan contactgegevens in Microsoft Outlook.

Offertes
Importeer offertes vanuit SAP Business One naar Microsoft Outlook en bekijk, bewerk en verzend ze vervolgens via  e-mail. Maak nieuwe offertes in Microsoft Outlook en sla deze automatisch op in SAP Business One.

E-mailintegratie
Met Microsoft Outlook-integratie kunt u:

  • E-mails uit Microsoft Outlook opslaan als activiteit in
  • SAP Business One
  • De oorspronkelijke tekst en bijlagen van een e-mail opslaan als bijlage bij een activiteit in SAP Business One.

Voor elke activiteit herinneringen en vervolgactiviteiten instellen

Koppeling met Microsoft Word en Microsoft Excel
Met Microsoft Outlook-integratie gaat u eenvoudig vanuit Microsoft Word naar SAP Business One om een Microsoft Word-document op te slaan als activiteit in SAP Business One. Dezelfde functie is beschikbaar voor Microsoft Excel. U kunt werkmappen opslaan als activiteiten bij een zakenpartner of contactpersoon in SAP Business One.

Ik kan SAP Business One aanbevelen aan bedrijven van elke omvang. Mensen denken vaak dat de software alleen bedoeld is voor grotere ondernemingen, maar het is een betaalbare en uitgebreide zakelijke tool voor elk bedrijf dat inzicht wil in de bedrijfsvoering

Sebastiaan Timmers, Interdomus