Doordachte beslissingen en meer controle

Doordachte beslissingen en meer controle

  • Managers ontvangen meldingen, niet alleen om de aandacht te richten op een bepaalde gebeurtenis, maar ook om workflows te activeren om automatisch actie te ondernemen.
  • Meldingen zijn bedoeld om gebruikers te wijzen op een discrepantie of gebeurtenis die ze managen voor de organisatie.
  • Deze meldingen kunnen interne (online) informatie bieden, afhankelijk van de rol van elke werknemer in het bedrijf. Elke keer als een drempel wordt overschreden, maakt een real-time melding de gebruiker die de melding heeft aangevraagd hierop attent.
  • Via de meldingsdetails ziet u onmiddellijk waarom de melding werd geactiveerd, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.
  • U kunt unieke workflows maken, inclusief goedkeuringen, procedures en stappen die automatisch worden geactiveerd.Zo kunnen managers direct op gebeurtenissen reageren.

Proactief beheer op basis van uitzonderingen
Met SAP Business One kan de gebruiker zelf, via alerts op basis van workflows, directe meldingen en automatische reacties instellen voor belangrijke gebeurtenissen. De gebruikers geven zelf aan welke activiteiten ze willen volgen, binnen  elke bandbreedte. Als een grens wordt overschreden, ontvangt de gebruiker (of degene die hiervoor is aangewezen) een melding, zodat hij of zij meteen kan reageren. Bij overschrijding van bedrijfsregels wordt er onmiddellijk een alert geactiveerd voor de manager. Ook start een workflowproces om de gebeurtenis af te handelen.

…Gebruikers kunnen snel ad-hocrapporten opstellen op basis van live gegevens met intuïtieve sleepfuncties…

Snel standaard- en ad-hocrapporten opstellen op basis van live gegevens
Met XL Reporter kunnen gebruikers snel ad-hocrapporten maken voor gebruik in SAP Business One. De intuïtieve rapportagefuncties bieden een startpunt voor de aanmaak van rapporten via sleepfuncties. Met de rapportdefinitiewizard kan iedereen moeiteloos rapporten maken. Met slechts enkele muisklikken maakt u aangepaste query’s. Zodra de rapporten zijn gegenereerd, kunt u gedetailleerde versies van alle gegevens bekijken om de onderliggende transacties te zien. Ook kunt u live gegevens weergeven en vernieuwen terwijl u query’s maakt.

Rapporten organiseren
Met XL Reporter kunt u rapportdefinities, uitgevoerde rapporten en rapportboeken beheren en ordenen. Met de ordeningsfuncties voor rapporten kunnen alle rapporten op geplande tijdstippen worden vernieuwd. Het genereren gaat snel en eenvoudig, omdat u de rapporten kunt weergeven en uitvoeren binnen het hoofdmenu van SAP Business One. Vervolgens kunt u ze verdelen via rapportboeken.