De voordelen

Dit is het ideale moment om te profiteren van de voordelen van SAP Business One: een hoogwaardige en betaalbare oplossing voor groeiende bedrijven. U verhoogt uw productiviteit, verlaagt de kosten, grijpt kansen en anticipeert op uitdagingen zoals nooit tevoren.

Meer omzet
Door de snelle en eenvoudige toegang tot real-time informatie binnen het hele systeem, kunt u nieuwe verkoopkansen identificeren, nieuwe producten snel op de markt brengen en de klantondersteuning en klantenservice op een dusdanig hoog niveau brengen dat uw bedrijf erdoor groeit.
Minder kosten
Zeg vaarwel tegen dure meervoudige upgrades en steeds terugkerende aanpassingen die uw systeem compatibel moeten houden indien u nieuwe functies toevoegt.
Eén bedrijfsmanagementoplossing voor uw hele bedrijfsvoering
SAP Business One bevat de volgende integrale componenten: financiële administratie, CRM, verkoop, productie, inkoop, banken, voorraadbeheer, service, voorraadbeheer, planning en HR.
Betere klantrelaties
Dankzij de integrale CRM-functies werkt uw team met relevante bedrijfsgegevens om de verkoop en support te bevorderen en de klanttevredenheid te vergroten.
Pas uw IT-oplossing aan als uw bedrijf groeit
Waarom kiezen voor oplossingen die niet met uw bedrijf meegroeien? Zeg vaarwel tegen trage softwareprestaties, verouderde informatie, beperkte gegevensopslag en beperkingen voor het aantal gelijktijdige gebruikers en locaties.
Duidelijke, directe inzichten
Gebruik de geavanceerde dashboards voor soepel dagelijks beheer via verhelderende visualisaties van KPI’s.
Proactieve essentiële meldingen
SAP Business One bevat het krachtigste proactieve waarschuwingssysteem dat ooit is ontwikkeld voor MKB-bedrijven.
Grotere efficiency
De gecentraliseerde gegevensopslag vergroot uw efficiency aanzienlijk, doordat de juiste informatie aan de juiste mensen wordt geleverd en onnodige gegevensinvoer wordt vermeden.
Lokale ondersteuning
Een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde service partners biedt uw bedrijf de lokale ondersteuning die u nodig heeft.
Direct aan de slag
Profiteer van beproefde bedrijfsprocessen op basis van best practices die snelle implementatie mogelijk maken, zodat u in slechts enkele weken operationeel bent.
Transacties in meerdere valuta’s
Zakelijke transacties kunnen in meerdere valuta’s worden uitgevoerd en gerapporteerd.
Meertalige functies
De oplossing is beschikbaar in 27 talen, voldoet aan de lokale wetgeving in 40 landen en wordt daarnaast in nog 34 andere landen gebruikt.
Integratie van SAP Business One met Microsoft Office
SAP Business One is volledig geïntegreerd met Microsoft® Office® producten, inclusief Outlook en biedt naadloze communicatie voor uw hele organisatie en alle bedrijfsfuncties. Afdelingen kunnen contactgegevens, afspraken en taken delen.
Integratie van SAP Business One met SAP Business Suite
SAP Business One is naadloos geïntegreerd met SAP Business Suite en kan vanwege de open architectuur gemakkelijk worden geïntegreerd met oplossingen van andere softwareleveranciers. Door deze open architectuur profiteert u van alle voordelen van SAP software.

…SAP heeft de sterke groei van ons bedrijf beheersbaar gemaakt. Mede door de (mobiele)CRM functionaliteit is onze kwaliteit verbeterd en verloopt het werk sneller en efficiënter. Informatie van binnen- en buitendienst personeel is beter op elkaar afgestemd en heeft de klanttevredenheid vergroot…

Patrick Haasewinkel, Ecostar