Architectuur voor IT-managers

Eenvoudig te beheren serverarchitectuur
SAP Business One wordt geïnstalleerd op servers die onderdeel zijn van het Microsoft® Windows® Server-platform. De serverarchitectuur bevat protocollen voor beveiliging, back-ups en netwerktoegang. Toegang voor gebruikers kan op elke gewenste plek worden verleend via wide area network (WAN) Terminal Services of Citrix XenApp-technologie.

De SAP Business One omgeving gebruikt standaardprocedures voor databaseback-ups, zodat de database niet meer hoeft te worden opgeslagen en verplaatst naar een andere machine. Bovendien blijft de directe toegang tot essentiële bedrijfsinformatie behouden. De gestroomlijnde architectuur van SAP Business One ondersteunt de Microsoft® SQL Server-database.

Eenvoudige, ondersteunde integratie met SAP Business One Integration Technology (B1i)
SAP Business One Integration Technology maakt snelle en eenvoudige integratie mogelijk met componenten van SAP Business Suite, het SAP NetWeaver® technologieplatform of andere externe applicaties. SAP Business One Integration voor SAP NetWeaver is ideaal voor klanten die SAP Business One naadloos willen integreren met componenten van SAP Business Suite. Dit scenario doet zich meestal voor wanneer een klein bedrijf dat werkt met SAP Business One een dochteronderneming, filiaal, leverancier of anderszins gelieerd bedrijf is van een groter bedrijf waarmee het wil integreren. Naadloze integratie van SAP Business One met andere oplossingen van SAP is een belangrijk onderdeel van de visie van SAP Business One. Om dit doel te bereiken is afstemming met de strategie van SAP NetWeaver essentieel.

Belangrijke voordelen

  • Naadloze en snelle koppeling met SAP of andere systeemomgevingen
  • Profiteer van de doorlopende ontwikkeling van SAP Business One, SAP NetWeaver, SAP BusinessObjects Business Intelligence en SAP Business Suite
  • Standaardintegratie van SAP voor kant-en-klare oplossingen, waardoor bijkomende kosten minimaal zijn