B2B webshop

B2B Webshop: zakelijk portaal

Onze B2B webshop is een zakelijk portaal voor online zaken doen. Wij leveren een totaaloplossing voor e-commerce met een Magento shop gekoppeld aan SAP Business One, het ERP-pakket voor het MKB.

b2b webshop

B2B webshop voor zakelijk portaal

B2B webshop voor realtime informatieuitwisseling

Wanneer u online zaken wilt doen, worden e-commerce en ICT een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering. Onze B2B webshop in combinatie met SAP Business One heeft zich wereldwijd bewezen als het ideale ERP backoffice-systeem.

Shop Connect module

Met de universele Shop Connect module koppelt u SAP Business One via open marktstandaarden probleemloos aan zowel kleine als grote zakelijke portalen, op elk gewenst platform van elke leverancier.

Onze prefered e-commerce partners

Voor B2B webshops werken we samen met preferred e-commerce partners. Hiermee combineren we de flexibiliteit, openheid en rijke functionaliteit van de software met de ruime ervaring, kennis en samenwerkingsverbanden van gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij een optimale bijdrage leveren aan uw succes in realtime zakendoen

epartmentMagento partner: Epartment

Epartment is een jong bedrijf met veel ervaring op gebied van Magento en e-commerce shops. Epartment biedt behalve het leveren van de webwinkel ook een degelijk advies.

De Nieuwe ZaakEC Manager partner: De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak, specialist in EC Manager B2B webshops, is een grote speler in de markt van uitgebreide maatwerk webshops.

symfony|XIB

XIB is al jarenlang een bewezen partners als het gaat om Magento oplossingen en creatie.logo_xib