Magento SAP webshopkoppeling: het beste van 2 werelden!

21 jun
Magento-SAP webshop koppeling

Magento-SAP webshop koppeling in samenwerking met preferred partner Epartment

Zoekt u een Magento SAP webshopkoppeling? Maak dan kennis met onze koppeling tussen Magento-SAP Business One. Hiermee is een totaaloplossing voor e-commerce mogelijk. De Magento webshop en SAP Business One is een uitstekende combinatie voor bedrijven die online zaken willen doen. U koppelt het beste van twee werelden: Magento als leidend systeem onder de webwinkels en SAP Business One als de geïntegreerde ERP-oplossing voor alle MKB-bedrijfsactiviteiten.

Voordelen Magento-SAP koppeling

De koppeling tussen Magento en SAP biedt u veel voordelen:

  • Eenmalige gegevensinvoer dus tijd besparen en fouten voorkomen
  • Realtime financieel overzicht
  • Integrale logistieke afhandeling
  • Gegevens op 1 plek bewaren
  • Snelle verwerking van online verkopen in uw administratie
  • Betere, snellere klantenservice

Magento-SAP koppeling

De Magento SAP koppeling is ontwikkeld door AGION in samenwerking met Epartment, specialist in Magento en preferred partner van AGION. De Magento SAP koppeling maakt complete automatisering van uw online bestellingen in de backoffice mogelijk. U kunt meerdere webshops koppelen aan SAP Business One. Het is geschikt voor business-to-consumer (B2C) webshops en voor business-to-business (B2B) zakelijk portalen. Alle cruciale functies binnen Magento worden ondersteund.

Realtime koppeling tussen SAP en Magento

De Magento SAP koppeling wisselt realtime gegevens uit tussen Magento en SAP Business One. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artikelinformatie, klantgegevens, prijsinformatie, order- en voorraadgegevens. Meer informatie over onze SAP webshop koppeling met Magento e-commerce