HANA met SAP Business One: voordelen voor MKB klanten

08 mrt

Regelmatig bereikt ons de vraag vanuit het MKB wat de meerwaarde van HANA is voor SAP Business One bedrijfssoftware. Hieronder beantwoorden we deze vraag. Bekijk ook de 5 meest gestelde vragen over HANA.

HANA met SAP Business One

SAP HANA

SAP HANA voor directe analyse van bedrijfsgegevens.

Met HANA komt de kracht van in-memory technologie binnen bereik van kleine en middelgrote bedrijven, tegen een redelijke prijs. Klanten die SAP Business One met HANA versterken, kunnen rekenen op een aantal krachtige voordelen.

Voordelen

  1. Betere beslissingen. Beslissingen nemen verloopt beter en sneller. Dit is niet alleen mogelijk door de snelle rapportages en zoekmogelijkheden, maar ook door de toegang tot een breed scala aan bedrijfsgegevens.
  2. Tijdwinst. Managers en medewerkers beschikken nu over krachtige tools om direct actuele standaardrapportages en ad hoc rapporten aan te maken. Zonder de hulp van IT.
  3. Direct de juiste informatie. De snelle gegevensverwerking binnen HANA stelt mensen in staat om de informatie te vinden die ze nodig hebben, op het moment dat zij die nodig hebben.
  4. Hogere ROI. Klanten verdienen hun investering sneller terug doordat zij beter gebruik maken van de vaak enorme hoeveelheid bedrijfsgegevens, en hiermee betere beslissingen nemen.
  5. Veilige investering. Klanten weten dat hun investering in HANA veilig is. De keuze voor HANA is een lange-termijn investering in een complete oplossing van slechts 1 leverancier.

Meer over HANA

Meer weten over HANA? Lees dan de uitgebreide informatie over HANA of neem contact met ons op!