AGION opnieuw genomineerd voor Beste SAP Partner

12 mrt

Beste SAP partner

AGION, SAP Business One reseller en SAP Gold Partner uit Rijssen, is door SAP Nederland opnieuw genomineerd voor de titel van Beste SAP Partner van het jaar. AGION is genomineerd vanwege haar succesvolle licentieverkoop, hoog opgeleide en gecertificeerde medewerkers en een zeer hoge klanttevredenheid.

SAP Gold Partner

Naast deze nominaties voor de SAP Partner Award haalde AGION in het verleden al als snelste in Nederland de Gold-partnerstatus. Dit is de hoogst haalbare SAP partnerstatus. SAP kent dit kwaliteitskeurmerk toe op basis van klanttevredenheid, de gerealiseerde verkopen en de toename nan het aantal gespecialiseerde medewerkers. SAP partners moeten constant aan strenge kwaliteitscriteria voldoen om deze status te bereiken en te behouden.

…klanttevredenheid, gerealiseerde verkopen en aantal gespecialiseerde medewerkers…

‘Mooie erkenning voor enthousiast team’

Jan-Mark Rosman, directeur van AGION: ‘We zijn erg trots op de nominatie voor de SAP Partner Award en onze nominatie van beste partner. Een enthousiast team met jarenlange ervaring in bedrijfssoftware gecombineerd met een uitstekend softwarepakket heeft dit alles mogelijk gemaakt. Het is voor ons een mooie erkenning van de grote inspanningen die we als team de afgelopen jaren hebben geleverd.’

SAP GOLD Partner

Over AGION

AGION is een premium dienstverlener voor het MKB. AGION bestaat uit een jong en enthousiast team gespecialiseerd in het succesvol inrichten van SAP bedrijfssoftware voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. AGION heeft bij veel relaties reeds bewezen dat door de invoering van een allesomvattend softwarepakket de bedrijfsvoering, efficiency en de informatievoorziening aanzienlijk wordt verbeterd.