• Archief: events terugkijken

  Onlangs is AGION gestart met wat een reeks van online events en klant-sessies zal gaan worden. Tijdens deze sessies, speciaal voor handels-georiënteerde bedrijven met 10-100 gebruikers, leert u hoe SAP Business One (versie voor HANA) u direct inzicht geeft in uw bedrijf en u helpt om uw processen te stroomlijnen.

  Wilt u de sessies nog eens in alle rust terugkijken? Dat kan! Ga naar het betreffende event en vul het registratieformulier in om de opname direct terug te kunnen kijken.

 • Woman using tablet outside office building
 • Over SAP Business One

  SAP Business One is 's werelds toonaangevende erp-software voor mkb-handel en productie; compleet en volledig geïntegreerd. SAP is uitbreidbaar met vele innovatieve oplossingen voor bijv. transport, e-commerce (webshops/klantportalen) en externe magazijnen.

 • Over AGION

  AGION, door SAP Nederland uitgeroepen tot Beste SAP Business One Partner, biedt als premium SAP GOLD partner een totaaloplossing voor handelsbedrijven, webshops, productie- en servicegerichte organisaties. Bewezen SAP-oplossingen en innovaties worden ingezet voor ambitieuze bedrijven van 1 tot meer dan 200 gebruikers. Maar liefst 72% kiest voor SAP na een demo door AGION (gevestigd in Rijssen en Amsterdam).
 • Meer informatie

  Wilt u meer informatie of direct een (online) demo inplannen? Neem dan contact op met Jeroen de Greef van AGION via tel. 0548 36 46 74 of per e-mail: j.degreef@agion.nl.

 • AGION hoofdkantoor Rijssen
  Ethaanstraat 2c
  7463 PC Rijssen
  T: 0548 36 46 74
  E: contact@agion.nl
  AGION vestiging Amsterdam
  Asterweg 19 D 12 – Unit 6
  1031 HL Amsterdam
  T: 020 820 11 41
  E: amsterdam@agion.nl